Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Influencer a hvězda MMA světa Hasbulla (20) byl v Rusku zatčen za rychlou jízdu: Jak mu to mohlo projít?

Autor: pma - 
11. května 2023
22:02

Teprve dvacetiletý influencer a hvězda MMA světa z Dagestánu Hasbulla Magomedov byl před pár dny zatčen za porušení dopravních předpisů v Rusku. Tam slavil s kamarády na svatbě známého. Malý velký muž to přehnal s rychlou jízdou.

Měří sotva metr a vypadá jako pětileté dítě, přesto byl v tomto týdnu zatčen za nebezpečnou jízdu, kterou s přáteli předváděl po svatbě známého. Řeč je o dvacetiletém influencerovi z Dagestánu Hasbullu Magomedovovi, který trpí malým vzrůstem kvůli nedostatku růstového hormonu.

Video  Nebezpečná jízda známého influencera Hasbully Magomedova  - Tiktok.com/middlemanmedia
Video se připravuje ...

Zprávu o nebezpečné skupince, jež ohrožuje silniční provoz, předali kolemjdoucí policii. Ta povedené kamarády následně vzala do vazby. Přestože lidé začali na sociálních sítích téměř okamžitě prosit o mladíkovo propuštění komentáři „free Hasbulla“, influencer už byl dávno na svobodě. „Jsem doma s mojí kočkou Barsik, všechno je v pořádku, nebojte se,“ řekl ve svém tiktokovém videu.

Před nedávnem se na internetu vyrojily spekulace, že Hasbulla ubližuje své kočce. Lidé poukazovali například na video, kde zvíře mladík plácá po hlavě.

Hasbulla je na první pohled snadno zapamatovatelnou figurkou. Specifický vzhled, za který může genetická choroba, jež pozastavila růst, není pro influencera ale překážkou. Jeho „handicap“ mu přinesl neskutečnou virální slávu, když před pár lety začal figurovat v tisících vtipných obrázcích a videích na sociálních sítích. Mladík se na instagramu těší z více než osmi milionů fanoušků.

Kromě sociálních sítí je Hasbulla znám i ve světě bojových sportů (MMA). Kamarádí se totiž s bývalým šampionem v lehké váze v organizaci UFC Khabibem Nurmagomedovem, ale i s aktuálním králem této kategorie Islamem Makhachevem. Podle webu MMA Shorties světová organizace UFC dokonce s influencerem podepsala smlouvu, jejímž obsahem bylo to, aby se Hasbulla stal tváří organizace a zvýšil o ní všeobecné povědomí.

Martin32 ( 13. května 2023 20:34 )

Na frontu s ním to by ho odnaučilo dělat blbosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání