Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Politik Vobořil o sexuálním napadení jeho dcery! Na policii se jí vysmáli

Autor: rc - 
9. srpna 2023
16:30

Po sociálních sítích začaly kolovat fotografie a video z policejního zátahu na autobus, který mířil na festival v Milovicích. Policisté u jednoho z cestujících našli velké množství drog. Incident vzbudil rozruch a vyjádřit se k němu rozhodl i politik a odborník na drogovou problematiku Jindřich Vobořil (ODS). V příspěvku na sociální síti Facebook dokonce sdílel příběh své dcery Kláry, která se stala obětí sexuálního násilí. Napadli ji dva opilí muži.

Velké množství drog našli policisté u cestujícího, který v autobuse mířil na festival Let it Roll v Milovicích. Fotografie a video z policejního zásahu se objevily na sociální síti  X (dříve Twitter). Jak již Blesk informoval, kontrole předcházelo seřazení cestujících do řady a policejní zásah vyvolal debatu.

Vyjádřit se k němu rozhodl i politik a odborník na problematiku závislostí Jindřich Vobořil. Ten v příspěvku na sociální síti Facebooku promluvil nejen o problematice užívání drog. „V ČR zemře okolo 30 lidí ročně na předávkování na všechny nelegální drogy dohromady. Na alkohol okolo 400,“ napsal. „Co je pro mě jako pro otce ale mnohem bolestivější, neochránil jsem přes všechna varování svoji starší dceru od násilníků a sexuálního predátorství od kamarádů, kdy se pil alkohol,“ uvedl Vobořil s tím, že se dcera rozhodla jít na policii. „Přes svědky a modráky na těle jí policie řekla, že s tím dělat nic nebudou, že se vlastně nic nestalo a mezi dveřmi jí pak jeden z přítomných borečků policistů pouze nabídl rande,“ dodal.

Na policii se jí vysmáli

Klára se o prožitém traumatu rozhodla promluvit v pořadu Na dřeň rádia Proglas. „Cítila jsem se jak malá šedá skvrna,“ uvedla s tím, že se s traumatem vyrovnávala celé týdny. Popsala i to, co se událo na policii. „Policisté se mě zeptali, kolik těm klukům bylo. Odpověděla jsem, že asi tak 23, 24, stejně jako mně. A oni mi na to řekli: „No, tak to je v pohodě, ne? To muselo být příjemné, byli mladí a hezcí, to se zas tak moc nestalo. No a následovaly typické otázky, jestli jsem byla vyzývavá. Nebyla, povídali jsme si o mém příteli, měla jsem na sobě rolák a rifle a zvracela jsem.“

Uživatel_5634767 ( 10. srpna 2023 18:51 )

Pokud nebude zákon že při znásilnění žen a znásilnění dětí pedofily, takový že se jim neuříznou vejce a nechá se jen zbytek na močení tak se nic nezmění. Ví že se těm dobytkům nic nestane tak przní děti a ženy dál. Je to hnus co takto postižený dokáží udělat.Nemělo by být s nimi slitování!!!

yokky ( 9. srpna 2023 20:12 )

Let it roll??????a c😣😣😣😣💩💩💩💩👎👎👎👎👎o to je????to nema cesky nazev?????

poky-f ( 9. srpna 2023 19:15 )

Tfuj ! Včera feťák , dnes "politik" ! Hrozná zem !

trintin ( 9. srpna 2023 18:17 )

...a zvracela jsem?? Dcera má aplikovat alkohol s otcem doma a nevyhledávat zbytečně opileckou společnost.

maxpax ( 9. srpna 2023 17:38 )

Je to šílené. To akorát ve filmech vidíme ukázkový přístup, dokoce je vždy na místě psycholožka . Tyhle pohádky jsou fajn .
Ale skutečnost je taková, že policie už nabírá i lidi se základním vzděláním. Co dodat. Takovým když přijde holka na služebnu ohlásit znasilnění, tak si mají o čem "vtipně" povídat nad kafem až do rána . Nebo si někdo myslí, že nějaký školící kurz vynahradí alespoň středoškolské vzdělání humanitního směru ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání