Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Andreu (†34) našli v sudu s kyselinou: Pohřeb sedm let po vraždě!

Autor: fik - 
2. srpna 2023
12:22

Andrea Vlčeková před sedmi lety zmizela beze stopy. Před školkou ji unesli tři muži a poté ji odvezli do skladu, kde čekal její tehdejší manžel Miroslav a Andreu brutálně zbil. Ostatky maminky se našly až o pět let později v sudu s kyselinou. Nyní se jí konečně dostalo odpočinku a před pár dny byla pohřbena. Na hrobě se sešlo spoustu květinových darů a dojemných vzkazů. 

Případ, který otřásl celým Slovenskem. Téměř před sedmi lety jela Andrea Vlčeková odvézt svého nejmladšího syna do školky. Od té doby jako by se po ní slehla zem. 

Před školkou ji unesli tři muži. Poté ji odvezli do skladu ve Velkých Ripňanech, kde už čekal její muž Miroslavov. Jeden z únosců později vypověděl, že Miroslav svou ženu ve skladu bil železným řetězem, vyhrožoval jí, protože proti němu svědčila, a žádal po ní přepis majetku. 

Miroslava před nalezením těla pohřešované ženy soud za únos poslal na 12 let do vězení. Policie také pracovala s verzí, že Miroslav Andreu zabil, avšak jim chyběly důkazy. Ve zmiňovaném skladu se ovšem po pěti letech našel sud s kyselinou chlorovodíkovou, kyselinou sírovou a ostatky Andrey. Miroslav nyní čelí obvinění za úkladnou vraždu, informoval o tom deník Plus JEDEN DEŇ.

Před pár dny Andreu konečně pohřbili, téměř 7 let od jejího zmizení. Místo posledního odpočinku našla v obci Bojničky. Hrob s podobiznou krásné Andrey je plný kytic, svíček i věnců s dojemnými vzkazy. Nejsmutnější jsou od jejích synů, kteří přišli o maminku: „Nejdražší mamince od synů Mirka a Arturka.“  

Video  V případu unesené a zabité maminky Andrey padly další tresty.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

doktormediciny ( 10. prosince 2023 11:17 )

Z toho clanku se mi nepodarilo pochopit zdaa motivem vrazdy byly pouze penize. Ten clanek je tak strasny, ze sem snad nic obsahove horsiho necetl

illenne ( 4. srpna 2023 11:57 )

Starej Komouš Ten váš nick vám skutečně sedne. Proč její hloupost, nikdo neví, co se z partnera/ky vyklube. Je mi hlavně líto tak mladé maminky, která musela zemřít krutou smrtí a jejích malých synků.

Wells ( 2. srpna 2023 20:51 )

Připravil ten bídák své vlastní děti o to nejcennější
a to o vlastní maminku, tu dětem nikdo nenahradí.

lucie13 ( 2. srpna 2023 16:53 )

Jak si tak odporného chlapa kvůli penězům mohla vzít? Smrt si ale nezasloužila a děti nemají maminku.

Kristýna Fla ( 2. srpna 2023 16:37 )

oběti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání