Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mámu Andreu (†34) našli v sudu s kyselinou: Exmanžela obvinili z úkladné vraždy!

Autor: rc - 
26. dubna 2023
16:14

Andrea Vlčková (†34) zmizela beze stopy před téměř sedmi lety. Koncem roku jako každý všední den ráno odvezla svého syna do školky, když ji na ulici unesli dva muži. Od té doby o ní nikdo neslyšel. Zlom v případu nastal poté, co byly v sudu s kyselinou nalezeny její ostatky. Vraždu ženy si měl podle vyšetřovatelů objednat její exmanžel Miroslav Vlček, jenž byl za její únos odsouzen na dvanáct let za mřížemi. Nyní však podle informací televize Markíza úřady čin překlasifikovali, a on tak čelí obvinění z úkladné vraždy!

Případ Andrey Vlčkové otřásl celým Slovenskem. Mámu od rodiny unesli dva muži 13. prosince 2016 v Hlohovci, když odvezla svého synka do školky. Od té doby, jako by se po ní slehla zem. V roce 2018 byl z únosu obviněn její exmanžel Mirolav. Dostal 12 let za mřížemi. Pět let po jejím zmizení nastal v případu velký zlom. Ve Veľkých Ripňanoch byly nalezeny její ostatky v sudech s kyselinou.

„V sudu, kde byla kyselina chlorovodíková a kyselina sírová, bylo rozpuštěné její tělo. Našli se fotokompozitní výplně, plomby, které přesně odpovídaly jejím plombám,“ uvedl prokurátor Daniel Lipšic pro televizi Markíza.

Vlček se jí měl podle vyšetřovatelů mstít za to, že proti němu svědčila. Andrea měla zažít muka. Údajně ji mlátil železným řetězem a nutil ji, aby přepsala majetky na něj. Nyní nastal v případu další zvrat.

Vyšetřovatel Národní kriminální agentury podle výše zmíněné televize vznesl proti Vlčkovi obvinění ze obzvlášť závažného zločinu úkladné vraždy. „Věříme ve spravedlnost a doufáme, že dostane doživotí. Naše Andrea, vlastně žádný člověk si nezaslouží takovou smrt, kterou spáchal Vlček,“ uvedla její rodina.

Video  V případu unesené a zabité maminky Andrey padly další tresty.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání