Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevěstu (26) sebrala policie hned po obřadu: Za svatbu jí hrozí 8 let natvrdo!

Policie si došlápla na novomanžele rovnou po sňatku.
Policie si došlápla na novomanžele rovnou po sňatku.  (Autor: Reprofoto TV Markíza)
Autor: yks - 
26. dubna 2023
11:20

Tak tahle veselka se hodně nepovedla. Nevěstu (26) si krátce po obřadu odvedla policie. Její láska k 36letému ženichovi byla prý jen fingovaná a svatba také. V bílých šatech se jí proto chopili strážci zákona, kterým bude mít co vysvětlovat.

O podivném obřadu referovala slovenská televize Markíza tak, že nevěsta pocházející z okresu Trebišov patrně neřekla své „ano“ ženichovi jen z čisté lásky. Měla se nechat přesvědčit k fingované svatbě. Novomanžele před obřadní místností nečekalo žádné házení rýže, ale strážci zákona, a svatební hostinu museli nejspíš také odložit.

Štěstí páru zhatila slovenská Jednotka boje proti migraci a Cizinecká policie. „Matriční úřad v Trebišově vždy, pokud je jeden ze snoubenců cizinec, ohlašuje tyto svatby příslušným policejním orgánům,“ uvedl přednosta městského úřadu v Trebišově Martin Galgoczy.

Jak se ukázalo, manželem byl Maročan (39), kterému propadla víza a hrozilo mu vyhoštění. Mladé ženě proto měl za svatbu slíbit finanční odměnu přesahující v přepočtu 35 tisíc korun. Pokud se podezření policie potvrdí, bude ženich ze Slovenska vyhoštěn. Nevěsta by pak čelila trestnímu stíhání za převaděčství a do vězení by mohla jít až na 8 let.

Video  Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!  - Profimedia.cz
Video se připravuje ...

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání