Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

U Chlumce vyhasl život motorkářky Terezy (†25): Do cesty jí vběhla srna?!

Autor: fik - 
26. července 2023
10:50

Tereza S. měla v sobotu 22. července za Chlumcem nad Cidlinou nehodu na motorce. Bohužel se jí stala osudnou a nadšená motorkářka v noci zemřela. Rodina a blízcí nyní chystají dojemné poslední rozloučení. Podle všeho jí do cesty vběhla srna. 

Pětadvacetiletá žena byla podle jejího příbuzného vášnivou motorkářkou a tomuto koníčku se prý věnovala už od šestnácti. „V sobotu měla moje sestra/dcera za Chlumcem nad Cidlinou nehodu. Byla jednou z vás, na motorce jezdila od šestnácti let,“ uvedl Petr na facebooku. 

Víkendová jízda na motorce se jí stala osudnou. V sobotu 22. července se údajně srazila se srncem a v noci téhož dne svému zranění podlehla. „Měla neskutečnou smůlu, nejen na srnce, ale zřejmě i na samotný pád,“ popsala na sociální síti Karolína.

Terezu nejbližší popisují jako skvělou osobu. Na facebooku se sešlo spoustu vyjádření od známých i neznámých, aby rodině vyjádřili upřímnou soustrast. „To je strašné. Tolik mladých životů za tak krátkou dobu,“ napsala Klára. „Je mi to hrozně moc líto. Terezka byla skvělý a hodný človíček. Upřímnou soustrast celé rodině,“ komentovala Nikola.

„Je krásným andělem všech motorkářů. Už bude jezdit na nebeské dráze a nikdy se jí už nic nestane. Držte se, tohle je totiž největší životní ztráta,“ vyjádřila svůj soucit Šárka. „Upřímnou soustrast. Terezku pamatuji jako žačku naší školičky. Byla to milá a hodná holka,“ dodala Jana. 

Poslední rozloučení je naplánováno na páteční ráno. „S rodinou bychom se s ní chtěli rozloučit ve velkém stylu a se ctí. Kdo bude moci, může přijet, ať naposledy uslyší pořádný rachot mašin,“ napsal Terezčin příbuzný Petr.

Video  Nehoda dvou autobusů zablokovala na sedm hodin dálnici D2 u Brna.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Věra Fendrychová ( 27. července 2023 19:07 )

Zdravím všechny, motorkáři jsou srdcaři a je to pro ně adrenalin a velký koníček a rychlá jízda, je sice pravda že mohla tu jízdu přispůsobit a předvídat co se může všechno stát otom není pochyb to beru. Ale když jsem četla ty vaše diskuse tak mi je nabliti, měli byste se stydět, chováte se jako hjeny co kdyby se to stalo vám ve vaší rodině libylo by se vám to kdyby tahle někdo psal o vás, vy jezdíte autem? vy jste nikdy někoho nesprasili neohrozili někoho život a jezdíte přes plný čáry. Zamette si před svým prahem a nechte ty lidi na pokoji.

Anička Nováková ( 27. července 2023 10:34 )

ty vole lidi vy tady máte všichni dost

Uživatel_5565837 ( 27. července 2023 07:36 )

Tak nevím jela jsem autem v pravé poledne a srna vyskočila z pole na silnici. Paní predemnou ji bohužel srazila bokem auta a srnka pak ležela v příkopu asi se zlomeným zadním během.

denia ( 26. července 2023 20:28 )

A srna postaral se nekdo o ni

fjdksla ( 26. července 2023 18:04 )

Je mi líto jejích rodičů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání