Bývalý partner Dary Rolins (50) a otec její dcery Laury (15) Matěj Homola si před pár dny vyrazil se svou přítelkyní Andreou na výlet na motorkách. Jenže jejich cesta skončila dřív, než plánovali.

Tak jo, ne vždy to vyjde, zdravím z nemocnice z Albánie. Pes, co vběhnul pod kola, ukončil předčasně tenhle mototrip. Mám zlomenou klíční kost a domů nepojedu po dvou kolech, ale poletím,“ svěřil se frontman kapely Wohnout.

Nepříjemná srážka zasáhla i jeho partnerku, ta naštěstí vyvázla bez většího zranění. „Andrea, které děkuju za starost a vyřízení místní byrokracie, má pár odřenin a kulhá, ale dojede to, statečná žena,“ chválil ji Homola.

Zpěvák do Česka zatím poslal zprávu přímo z albánské nemocnice, kde leží na lůžku na recepci společně s dalšími dvěma pacienty. Vědět dal samozřejmě i své dceři Lauře, a to již dříve.

„O bouračce vím od Laury už od pondělí. Telefonovaly jsme si s ním a naštěstí je o něj v té Albánii dobře postaráno,“ prozradila pro TN.cz Dara Rolins. 

„Říkal, že si tam asi týden poleží a že to je děsná bolest. Zněl ne sice úplně vesele, ale nese to hrdinsky. Byl rád, že se vysekal v Albánii, kde má kamarády a zázemí, takže se tam má o něj kdo postarat. Samozřejmě kdyby měl tu nehodu v Itálii, kde nikoho nezná, tak se o něj postaráme my,“ dodala ke stavu svého někdejšího partnera.

 

Video
Video se připravuje ...

Wohnoutům ukradli Anděla! Homola: Byl určen pro charitu, vraťte ho! FTV Prima

Fotogalerie
25 fotografií