Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Obrovský smutek záchranářů: Jejich kolegyně Hilda (†38) vypadla z okna! Spáchala sebevraždu?

Obrovský smutek slovenských záchranářů: Jejich kolegyně Hilda (†38) zřejmě spáchala sebevraždu.
Obrovský smutek slovenských záchranářů: Jejich kolegyně Hilda (†38) zřejmě spáchala sebevraždu.  (Autor: Záchranná zdravotná služba Bratislava)
Autor: jel - 
1. června 2023
18:49

Smutná zpráva zasáhla především záchranáře z celého Slovenska. Jejich osmatřicetiletá kolegyně Hilda zemřela 26. května. Pravděpodobně spáchala sebevraždu. Sociální sítě zaplavily dojemné vzkazy od blízkých, na zesnulou záchranářku s láskou vzpomínají.

Hilda měla podle informací slovenského webu Nový Čas zřejmě spáchat sebevraždu skokem z okna paneláku. Její tělo nalezl před pátou hodinou ranní kolemjdoucí na chodníku v Nitře. Policie podle mluvčí Renáty Čuhákové předběžně vyloučila cizí zavinění a případem se nadále zabývá.

Přátele a blízké smrt Hildy šokovala. „Tolik lidských životů jsi zachránila, tvůj nezachránil nikdo,“ napsala Dagmara. „Hildo, jsem ráda, že jsem tě mohla v životě poznat. Lidí jako ty je málo. Nikdy na tebe nezapomenu,“ připojila se Monika.

Poslední rozloučení s nebohou Hildou proběhlo ve středu 31. května v Nitře.

Potýkáte se s problémy? Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc. Linka první psychické pomoci - nonstop a zdarma: 116 123, Linka bezpečí pro děti a mládež - nonstop a zdarma: 116 111.

Video  O čem se mlčí: Sebevražda. Jak pomoci svým nejbližším?  - Videohub
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání