Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Máma (37) si dělala v mikrovlnce sázená vejce: Skončila s popáleninami!

Autor: rc - 
31. května 2023
09:36

 Máma Shafia Bashirová (37) se rozhodla vyzkoušet vychytávku, která koluje i na sociální síti TikTok! Britka se rozhodla udělat si sázená vejce v mikrovlnce! Postupovala přesně podle receptu, ale její „kuchtění“ nedopadlo dobře. Skončila na pohotovosti s popáleninami.

Na sociálních sítích koluje mnoho vychytávek, které vám mají usnadnit život. Ovšem některé z nich vám jej spíš znepříjemní. Máma Shafia Bashirová pocházející z britského města Bolton měla hlad a tak se rozhodla udělat si oblíbená sázená vejce. Držela se receptu, který jí dala její tchyně. „Řekla mi, jak udělat sázená vejce v mikrovlnné troubě. Dělala jsem to tři roky,“ uvedla pro britský deník Daily Mail. Nicméně tentokrát to nedopadlo dobře.

Nejprve dala do hrnku trochu vařící vody, přidala sůl, následně do vody dala vejce a pak vše vložila do mikrovlnky. „Dala jsem to do mikrovlnky na minutku. Nebylo to ale vařené, tak jsem to dala na další minutu,“ uvedla. Když však hrneček vyndala a studenou lžičkou poklepala vejce, vytrysklo „jako fontána“ a opařilo jí.

„Potom, co se to stala, jsem si dala obličej na dvacet minut pod tekoucí vodu,“ uvedla s tím, že následně šla na pohotovost. Ovšem ještě několik hodin se svíjela v ukrutných bolestech. „Nechci, aby si tím prošel někdo jiný, protože je to trendy na TikToku. Byla to ta nejhorší bolest v mém životě. Byla jsem v absolutní agónii,“ svěřila se.

Video  Jeden horký čaj vám změní život. Ročně se popálí až devět tisíc dětí  - 70stupnu.cz
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

trintin ( 1. června 2023 21:56 )

...dělala v mikrovlnce sázená vejce?? Autorka článku nás balamutí, že vařit vejce ve skořápce znamená "sázená vejce".

Lomikel ( 1. června 2023 14:24 )

Ještě měla ta vajíčka obalit alobalem.
Byla by to větší sranda...

Zobrazit celou diskusi