Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka v Ústí brutálně zbila kamarádku: Policie útočnici obvinila!

Autor: ČTK, miv - 
5. května 2023
13:37

Policie obvinila patnáctiletou R. K., podezřelou z brutálního napadení o dva roky starší dívky v Ústí nad Labem, z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví. Čeká ale ještě na znalecký posudek. Pokud potvrdí, že mohla dívka narozená v roce 2005 utrpět těžkou újmu na zdraví, bude případ překvalifikován na závažnější trestný čin. 

„Čekáme na znalecký posudek. V případě, že potvrdí, že mohla být útokem způsobena těžká újma na zdraví, bude překvalifikován na závažnější trestný čin,“ řekla Hyšplerová.

Z útoku byl pořízen videozáznam, který se objevil na sociálních sítích. Na videu jsou zachycené záběry, jak obviněná do ležící dívky kope a šlape jí na hlavu, zatímco ji oběť prosí, aby to nedělala. Z videa je patrné, že další lidé útok sledují.

Video  Brutální napadení dívky v Ústí nad Labem  - Facebook
Video se připravuje ...

Policie zraněnou dívku hledala, poté, co ji vypátrala, byla převezena na vyšetření do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Útočící ženu policie dopadla hned.

Mladá agresorka svého činu nijak nelitovala. Blesku vypověděla, že si za to napadená může sama. „Může si za to sama, pomlouvala mě po celém Krásňáku, že šlapu s Němcema. Jsem přijela do Mojžíře a všichni si na mě ukazovali prstem,“ sdělila a dodala, že podle ní rány nebyly velké. Na zveřejněném video to ale vypadá docela jinak. „Kdyby to bylo znovu a zase mě pomlouvala a nešlo by to po dobrém, tak by to dopadlo stejně,“ dodala.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání