Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásná školačka zmizela před 4 lety: Policisté si neví rady, podezřívají švagra!

Rebecca zmizela před čtyřmi lety.
Rebecca zmizela před čtyřmi lety.  (Autor: Reuters/Policie)
Autor: rix - 
24. dubna 2023
19:08

Jako by se po ní slehla zem. Němečtí policisté už čtyři roky pátrají po dívce Rebecce Reuschové. Ta tehdy jako patnáctiletá zmizela z domu své sestry a švagra v Berlíně. Nikdo nemá potuchy, kde by se mohla skrývat. A co víc – hrozí, že už není mezi živými.

V době zmizení měla na sobě Němka bílou mikinu s nápisem „Rap Monster“, u sebe měla růžovou kabelku a červený batoh Vans. Ani jednu z těchto věcí se policistům nepodařilo najít. Nemají tak jedinou stopu. 

Příbuzní a kamarádi nezvěstné dívky už tak pomalu ztrácejí naději. Šlo přitom o zábavnou společnici, která nezkazila žádnou srandu. Pro berlínskou kriminálku jde o citlivý případ. Rebecce už by dnes bylo devatenáct let. Čtyři roky o ní ale nikdo neslyšel. Rodině ani přátelům neposlala jedinou zprávu. Blízcí se tak obávají nejhoršího. 

„Naše rodina je si velmi blízká. Tato hluboká láska, kterou k sobě navzájem cítíme, nás pevně spojuje a dává nám sílu. Nesmíme se nechat na holičkách, bez ohledu na to, jak velké je naše zoufalství,“ uvedla matka pohřešované Němky Brigitta.

Podezřelým v případu je dívčin švagr Florian. Jeho byt krátce po zmizení němečtí policisté prohledali. Muže dokonce dvakrát zatkli. Vždy ho ale propustili pro nedostatek důkazů. A vydali se tam i na čtvrté výročí dívčina zmizení. Rodina zmizelé dívky je si ale podle deníku HNA jistá, že je nevinný. 

„Dělá pro nás všechno a nikdy by nám neublížil,“ vysvětlila Brigitta Reuschová. Policisté tak zřejmě stále tápají. Kriminalista Christian Matzdorf mezitím vyslovil děsivou předpověď. „S velikou pravděpodobností se ten případ vyřeší, asi najdeme její ostatky,“ uvedl. 

Video  Kde jsou? Krásná miss zmizela přímo z Karlova mostu.  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

 

 

clarabella ( 25. dubna 2023 06:36 )

Připomíná mi to případ Marty Del Castillo z roku 2009. Její tělo se doteď nepodařilo najít, ale pomocí nepřímých důkazů odsoudili jejího kamaráda na 20let. Je o tom dokument na Netflixu.

Jiří Zvěřina ( 24. dubna 2023 21:54 )

Kriminalista Christian Matzdorf mezitím vyslovil děsivou předpověď. „S velikou pravděpodobností se ten případ vyřeší, asi najdeme její ostatky,“ uvedl. - ten policista je takový životní optimista a dodává rodině naději...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání