Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velikonoční rodinná tragédie: Otčím (40) ubodal nevlastní dceru (†7)!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: rc, inf - 
13. dubna 2023
17:31

Obrovskou tragédií skončily oslavy Velikonoc ve městě Ulm ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. O Velikonočním pondělí tam otec (40) ubodal svou nevlastní dceru. Holčičce bylo pouhých sedm let. Nejednalo se o první tragédii, která o svátcích šokovala Německo. Ve městě Hockenheim policisté v jednom z místních bytů našli tělíčka dvou chlapců (†7 a †9). Zřejmě je zabila jejich vlastní matka.

Na tísňovou linku o Velikonočním pondělí kolem půl šesté zavolal čtyřicetiletý muž s tím, že nožem napadl sedmiletou holčičku! „Zabil jsem svou sedmiletou dceru,“ řekl podle informací německého deníku Bild do telefonu. Tragédie se odehrála u školního střediska ve čtvrti Wiblingem ve městě Ulm. Policisté na místě muže zadrželi. Zatím není jasné, co otřesnému činu předcházelo. Případem se zabývají kriminalisté. Výše zmíněný deník uvedl, že muž není biologickým otcem dítěte. Šlo o partnera matky holčičky.

Další rodinná tragédie

Ve městě Hockenheim, které je vzdálené zhruba 200 kilometrů od Ulmu, policisté vyšetřují jinou rodinnou tragédii. V neděli policisté v jednom z bytů našli tělíčka dvou malých chlapců. Zabít je měla jejich vlastní matka. Místní jsou v naprostém šoku. Matku chlapců, kterým bylo pouhých sedm a devět let, popisují jako vzornou. „Její děti byly nejdůležitější věcí v jejím životě. Jednou mi ale řekla, že s jejím manželem byly vždycky problémy, protože jí je chtěl odebrat z péče,“ uvedla obyvatelka.

Video  Pražští policisté během neděle zachránili dva lidské životy. (2. duben 2023)  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání