Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Děsivá smrt brášků (†7 a †9) v Německu: Vraždila jejich matka?!

Autor: pma, inf - 
10. dubna 2023
14:11

V německém městě Hockenheim ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko byla v jednom z bytů během nedělního večera nalezena tělíčka dvou chlapců ve věku sedmi a devíti let. Policie v bytě zadržela i jejich matku (43), která je podle kriminalistů podezřelá z vraždy vlastních synů.

Kriminalisté v okresním městě Hockenheim v Německu řeší od nedělního večera smrt dvou bratrů ve věku sedmi a devíti let. Podle informací deníku Bild byla policie na místo přivolána kolem nedělního poledne.

„Vzhledem k okolnostem na místě činu předpokládáme, že došlo k trestnému činu,“ uvedla policejní mluvčí. Do bytu byla hlídka podle německého deníku Focus přivolána matkou zesnulých sourozenců.

Státní zástupce Andreas Grossmann sdělil, že policie v souvislosti se smrtí dvou chlapců podezřívá jejich třiačtyřicetiletou matku. Ta byla vzata do vazby a při zatčení nekladla žádný odpor.

Přesné příčiny smrti obou malých chlapců budou zřejmě známy během úterý, na kdy je plánovaná nařízení soudní pitva. Důvody, proč mohla matka své syny sprovodit ze světa, policie veřejnosti nesdělila.

Video  Insta Crime Podcast: Záhadné zmizení Terezky (†5) z dětského hřiště  - Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání