Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další velikonoční tragédie v Levicích: Při dopravní nehodě zahynul oblíbený vychovatel Tibor (†40)!

Autor: pma, inf - 
11. dubna 2023
17:21

Obyvatele slovenského města Levice na jihu země šokovala během neděle smrt čtyřiapadesátileté ženy, která byla bez známek života nalezena v jednom z tamních bytů. Za její vraždu má být podle informací slovenských médií zodpovědná dcera oběti. Nebyla to ovšem jediná smutná zpráva, která město během Velikonoc zasáhla. V sobotu při dopravní nehodě tragicky zahynul čtyřicetiletý Tibor H., který nezvládl řízení a narazil do stromu.

V sobotu dopoledne došlo u obce Hronské Kľačany nedaleko Levic na jihu Slovenska k dopravní nehodě, která měla bohužel tragický konec. Řidič zatím z nevyjasněných příčin sjel ze silniční komunikace a čelně narazil do stromu. Bohužel ani přivolaní lékaři nedokázali už muži, který auto řídil, pomoci. 

„Vyslaný záchranářský vrtulník na místo už letěl zbytečně. Řidič na následky zranění na místě nehody podlehl. Případná přítomnost alkoholu v krvi nebohého řidiče bude zjišťována při pitvě,“ uvedla policie na sociálních sítích během víkendu. Přesnou příčinu a okolnosti nehody bude policie vyšetřovat.

Slovenský deník Plus Jeden Deň uvedl, že zesnulým řidičem je čtyřicetiletý Tibor H.. Muž podle média působil jako vychovatel na základní škole v Levicích a mezi dětmi i kolegy byl velmi oblíbený. „S hlubokým zármutkem a velkou bolestí v srdci jsme dnes přijali zprávu o náhlém odchodu našeho drahého kolegy a pana vychovatele Tibora H. Touto cestou vyslovujeme upřímnou soustrast všem pozůstalým. Čest jeho památce!“ napsalo vedení školy o víkendu na sociálních sítích.

Nejedná se bohužel o jedinou tragédii, ke které ve třicetitisícovém městě na jihu Slovenska o velikonočním víkendu došlo. Od nedělního rána se policie zajímala o čtyřicetiletou ženu, která byla nalezena ve svém bytě bez známek života.

Zesnulá Slovenka měla mít podle kriminalistů v těle šest nebo sedm bodných ran, a to v oblasti hrudníku a hlavy. Za brutální čin je podle předběžných informací zodpovědná dcera (30) zavražděné. Pokud prokurátor schválí návrh policie, bude žena podezřelá z vraždy.

Video  Jak se chovat u dopravní nehody  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Bohuslav Šalplachta ( 11. dubna 2023 18:34 )

V titulku u obrázku je vše správně,
Matka měla 54-30=24.............

Bohuslav Šalplachta ( 11. dubna 2023 18:32 )

Takže 40 letou matku zavraždila její 30 letá dcera????
No to je i na slovenské poměry silná káva.
Že by dceru měla v 10 letech???
OMG!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání