Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zámožný miliardář Porsche (79) požádal o rozvod: Potěšení nalezl u mladší princezny!

Autor: rix - 
23. března 2023
18:58

Německo-rakouský manažer a šéf dozorčí rady slavné automobilky Wolfgang Porsche (79) se chce nechat rozvést. S jeho ženou Claudií (74) se podle něj už nedá žít! Má údajně trpět onemocněním nervů, kvůli kterému není schopná aktivního života. Zámožný stařík mezitím našel potěšení u princezny. 

Wolfgang a Claudia jsou spolu od roku 2007 a vzali se v roce 2019. Jejich astronomické jmění se podle deníku Metro odhaduje na v přepočtu neuvěřitelných 480 miliard korun. Zámožný muž má k rozvodu v očích mnoha lidí podivný důvod. 

Jak se svěřil, Claudia je nemocná. Trpí onemocněním nervů, které se podobá demenci. Už měsíce se nemůže samostatně pohybovat a žije se svou dcerou. O Claudii se denně starají čtyři hospodyně, aby měla vše, na co si pomyslí. Podle jejího manžela má žena takové duševní problémy, že není možné s ní dále žít.

A co víc, Wolfgang už si zřejmě našel náhradu. Údajně se stýká s devětapadesátiletou princeznou Gabrielou z Leiningenu, se kterou se zná 25 let. V současnosti bohatý stařík žije v Zell am See v Rakousku.

Porsche vychoval 4 děti. Dvě z nich měl se známou scenáristkou Susanne Bresserovou, se kterou žil třicet let, než se v roce 2008 rozvedli. Jeho nejstarším bratrem je Ferdinand „Butzi“ Porsche, který v roce 1964 navrhl první Porsche 911.

Video  Řidič utopil porsche za miliony ve vodě, sám zůstal v ledové pasti  - Alarmowy Łowicz
Video se připravuje ...

lucie13 ( 23. března 2023 20:46 )

Jejich věc, děti spolu neměli, zabezpečená asi bude a on se chce dál s někým stýkat. Kdyby se nerozvedl, tak by ho propírali, že zahýbá manželce.

Zobrazit celou diskusi