Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Krocaní teror: Gang agresivních ptáků útočí na auta i děti!

Autor: jel - 
8. dubna 2023
16:19

Obyvatele luxusní čtvrti Cambridge v americkém Bostonu terorizuje skupina agresivních divokých krocanů. Zvířata útočí na auta i vyděšené děti. Lidé se už naučili, jak se po ulicích pohybovat tak, aby ptáky nepopudili!

Krocani v hejnech přebíhají přes silnice a pronásledují děti. Počátkem tohoto týdne dokonce ptáci napadli poštovního doručovatele. S krocany obyvatelé Cambridge bojují už několik let, za poslední měsíce se ale jejich populace mnohonásobně zvětšila. Místní zpravodajský kanál zveřejnil video, na němž je vidět skupina krocanů, jak krouží po ulici, a kolem projíždějí auta.

Zvířata nejčastěji pobíhají po ulici v době, kdy děti ze čtvrti odchází do školy. „Když jdete po ulici, musíte myslet na to, že se to děje, a víte, že vás budou pronásledovat,“ řekla médiím jedna z obyvatelek Emily Hillová.

Video  Sčítání ptáků 2023  - Videohub
Video se připravuje ...

Hillová popsala také příšerný zážitek z minulého roku. Tehdy šla s rodinou po ulici, když se objevil jeden z krocanů. Řekla tedy své sedmileté dcerce, aby raději slezla z koloběžky a pokusila se ptáka zaplašit. To nepomohlo, krocan začal být agresivní a začal za rodinou utíkat. Naštěstí vyvázli bez zranění, od té doby jsou ale v ulicích mnohem opatrnější.

Jiný rezident Jonathan Elsner k tomu dodal, že nikdy nenechává jít děti do školy samotné a vždycky je raději doprovází. Nedávno totiž kamarády jeho dětí krocani pronásledovali, školáci vyvázli jenom proto, že se jim podařilo vyběhnout na kopec.

dynaty ( 10. dubna 2023 04:52 )

mají dost lidí, nechtějí je

N Nxn ( 8. dubna 2023 18:52 )

To je stát, kde mají zakázaný střelný zbraně nebo co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání