Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Detaily děsivé vraždy v Tovačově: Krvavé stopy na chodbě a rozbité dveře!

Autor: jel - 
26. března 2023
12:50

Kriminalisté z Olomouckého kraje se zabývají vraždou v Tovačově na Přerovsku. Šestapadesátiletý muž zemřel v noci ze středy na čtvrtek. Policie zadržela jeho třicetiletého syna. Sousedé nyní popsali děsivou událost.

„Rána do skla. Pak už jsem slyšela jenom řev a policajty a záchranku,“ popsala pro CNN Prima News sousedka. V domě, kde k události došlo, je rozbitá skleněná výplň vchodových dveří a na chodbě jsou zcela zřetelné stopy krve. Ty vedou až k bytu, který kriminalisté zapečetili páskou.

Co přesně se v domě stalo, zjišťuje policie, z vraždy je ale podezřelý třicetiletý syn zavražděného muže. Policisté ho zadrželi. Podle policejního mluvčího Libora Hejtmana byly motivem hrozného činu zřejmě rodinné spory.

V Olomouckém kraji jde o první vraždu v letošním roce, loni se v regionu stalo 13 vražd, z toho pět ve stadiu pokusu a jedna ve stadiu přípravy. Jedna z vražd měla tři oběti, šlo o případ v Kostelci na Hané na Prostějovsku, obžalovaný muž se za ni již zodpovídá před soudem. Ve čtyřech případech šlo o vraždy mezi členy rodiny. Ve zbylých skutcích pak šlo o osoby, které se vzájemně znaly, nebyly však v příbuzenském vztahu, řekl již dříve policejní mluvčí.

Video  Vražda svůdného Itala na vozíčku. Do Čech jezdil za sexem.  - Videohub
Odemknout video

3dots ( 26. března 2023 17:58 )

Tolik detailů.. jeden děsivější než druhý!

zzzzz ( 26. března 2023 15:50 )

No to je fakt děsivý, uplně se třesu. 🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání