Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Předvánoční vražda na Slovensku: Útočník ubodal muže během návštěvy

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Blesk:David Malík)
Autor: VaB - 
25. prosince 2023
10:43

Slovenská policie u Žiliny vyšetřuje předvánoční vraždu. Opilý 30letý pachatel ubodal několika ranami o třináct let staršího muže, který zemřel na následky vykrvácení. Kriminalisté muže s iniciály M. H. obvinila z vraždy.

K útoku došlo 23. prosince v obci Stráňavy nedaleko Žiliny. Podle policie 30letý muž, posilněný alkoholem, během návštěvy ubodal třemi ranami kuchyňským nožem 43letého muže. Napadený utrpěl vážná zranění a ještě na místě zemřel na šok z vykrvácení.

„Vyšetřovatel Krajského ředitelství Policejního sboru v Žilině po důkladném zadokumentování místa činu, po provedení potřebných procesních úkonů i po zabezpečení a následném vyhodnocení důkazů vznesl osobě M.H. obvinění pro obzvláště závažný zločin vraždy a zpracoval podnět k návrhu na jeho vazební stíhání,“ uvedli policisté na sociální síti.

Video  Detaily policejního zásahu proti masovému střelci: Policisté zveřejnili video ze svého pohledu!  - ČTK/Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

MADONNA ( 26. prosince 2023 21:14 )

Lidi jsou čím dál tím víc vypatlaný...

Andre Zeman ( 25. prosince 2023 12:57 )

Viď.😁 Ty sváteční směny dávají Blesku zabrat. Včera u úmrtí Knoblochové dali fotku Elišky Haškové Coolidge. Asi by to chtělo novoroční školení s fotobankami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání