Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zvrat v případu umučené dívky (†27)? Přítel Michal musel vysvětlit podivné zprávy

25. června 2023
05:00

Hrůzný případ, který otřásl Řeckem i Polskem. Tělo pohřešované Anastazje našli řečtí policisté v odlehlé oblasti zabalené v prostěradle. Policie zadržela dvaatřicetiletého muže z Bangladéše jako hlavního podezřelého. Po Michalovi, příteli Anastazje teď vyžaduje vysvětlení podivných zpráv, které si s dívkou před její smrtí psal. 

Anastazja, která pracovala v hotelové kuchyni na řeckém ostrově Kos, se podle dosud zjištěných informací vydala v pondělí 12. června ve 20:40 do domu dvaatřicetiletého muže z Bangladéše. Její přítel Michal následující den na policii ohlásil, že dívku pohřešuje.

Vyšetřovatelé Anastazji našli mrtvou po několika dnech, a to asi kilometr od domu muže z Bangladéše, kterého policie již zadržela. Tělo nebohé dívky bylo zabaleno v prostěradle a pohozeno ve vysoké trávě. Podle všeho ji pachatelé před smrtí zbili, znásilnili a následně uškrtili.

Hlavní podezřelý v případu vypověděl, že měl s dívkou pohlavní styk, ale neznásilnil ji. Muž byl však poškrábaný.

Michal, přítel Anastazje, popsal události osudného večera. Se svou přítelkyní prý naposledy mluvil v pondělí večer. Během telefonátu mu řekla, že moc pila a někdo ji odveze domů na motorce.

Zprávy z mobilu Anastazje dokazují, že dívka později svému partnerovi psala, že se s mužem cítí nepříjemně a myslí si, že je v nebezpečí. Následně Michala požádala, aby ji přišel vyzvednout. 

Portál Fakt.pl uvedl, že podle dosud neověřených informací se muž i přes žádosti své partnerky k odchodu nechystal, přestože zprávy, které dostal, byly velmi znepokojivé. Když Michal později dorazil na místo, kde se měli setkat, dívku nenašel, nemohl se jí dovolat a mobil našel o pět kilometrů dál. Telefony zavražděné dívky, jejího partnera i podezřelého muže analyzují policisté.

Policie Michala znovu předvolala k výslechu, aby celou záležitost vysvětlil. 

Muže z Bangladéše, který byl v případu Anastazje zatčen, jsme neznali. Nebyl to její kamarád ani kolega,“ prozradil Michal. „Jsem ve velmi špatném psychickém stavu. S matkou Anastazje jsme udělali vše, abychom ji našli a doufali jsme, že je naživu.“

spania ( 25. června 2023 11:53 )

Kdo ví jak to celé bylo...Zarážející se i fakt,že se dívka vydala s někým zcela neznámým na motorce k němu domů.A pokud svému příteli opravdu psala,že jeho to nechávalo chladným a nikam nespěc­hal.­..Kaž­dopád­ně dívka byla hodně naivní a nebo toužila po dobrodružství či pomstě svému příteli..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání