Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mladá máma po sebevraždě muže zabila dcerku Emmu (†1) i sebe: Známá mluví o alkoholu a depresích

Autor: rc - 
24. listopadu 2023
05:50

Slovenská policie vyšetřuje smrt mámy Viktórie (†24) a její malé dcerky Emmy (†1). Tragédie se odehrála ve slovenském městě Veľký Lom. Podle slovenských médií se jednalo o rozšířenou sebevraždu. Viktórie měla nejdříve zabít svou dceru a následně i sebe. Zemřela na stejném místě, kde si vzal život i její partner Rado (†41) jen pár měsíců před ní. O neštěstí se rozhodla promluvit rodinná známá, která uvedla, že pár žil izolovaně a Rado trpěl psychickými problémy.

Obrovská rodinná tragédie se stala ve středu 8. listopadu v obci Veľký Lom. Tehdy se na sousedy obrátila Viktóriina máma s tím, že obdržela znepokojivou zprávu od své dcery a poprosila je, jestli by ji nešli zkontrolovat. Sousedé proto vešli do domu, kde na gauči našli bezvládné tělo holčičky Emmy. Nebyl jí ani rok.

První narozeniny by oslavila 21. listopadu. „Chytila ho za ručičku a dítě bylo studené,“ popsal jeden ze sousedů pro TV JOJ děsivý nález. Na místo vyrazili kriminalisté, kteří ve stodole našli tělo Viktórie. Její tělo objevili na tom samém místě, kde skoncoval se životem její partner Rado. Ten se oběsil v květnu letošního roku.

Policie se případem stále zabývá a vzhledem k jeho citlivosti neuvedla bližší informace. „Po vykonání prvotních procesních úkonů na místě události zahájil krajský vyšetřovatel trestní stíhání pro obzvlášť závažný zločin vraždy. Přesná příčina smrti děvčátka, jakož i čtyřiadvacetileté ženy jsou předmětem zkoumání soudních znalců z oboru zdravotnictví,“ uvedla policejní mluvčí Petra Kováčiková. Nicméně podle informací slovenského deníku Nový Čas, Viktórie měla svou dceru údajně udusit a následně se oběsit ve stodole.

Jak již dřív Blesk uvedl, Viktórie sdílela na sociální síti Facebook několik měsíců znepokojivé příspěvky. „Nebudu se radovat, dokud nepřijde den, kdy budeme opět spolu někde v ráji a já se budu moci znovu podívat do hypnotických hlubin tvých podmanivých zeleně zbarvených očí,“ stojí v jednom z příspěvků.

Pro výše zmíněný deník se rozhodla promluvit rodinná známá zesnulého Radoslava Janka, která žije ve slovenském městě Martin. Podle jejích slov se dvojice distancovala od rodiny a žila velmi izolovaně. „Byli podobní jeden druhému už od začátku a podivně spolu působili i jako pár. Od širší rodiny se izolovali, Rado převzal tento model zřejmě od rodičů, protože ti se vůči svému příbuzenství na Turci zachovali stejně. Holdovali alkoholu a podivnému povalečskému životnímu stylu,“ uvedla Janka s tím, že Radoslav trpěl psychickými problémy a byl problémové dítě. „Viktórie otěhotněla jen tři měsíce po seznámení, Rado se svými vážnými psychiatrickými depresivními stavy musel být pro ni tvrdý oříšek. A jak to špatně začalo, tak to i celé špatně skončilo,“ uzavřela.

Video  Policisté vyšetřují smrt Viktórie a roční Emmy v obci Veľký Lom.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

ginkognito ( 24. listopadu 2023 11:46 )

Smutné. Tam nebyl jen chlast

Mia McGill ( 24. listopadu 2023 08:56 )

To dítě mohla nechat žít, zrůda. V jejím věku už by člověk čekal trochu rozumu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání