Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šarlotu našli mrtvou v posteli: Sousedé slyšeli z bytu volání o pomoc!

Autor: rc - 
12. listopadu 2023
15:22

Tragédie se odehrála ve slovenském městě Nové Město nad Váhom. V bytě na místním sídlišti záchranáři v pátek 10. listopadu objevili bezvládné tělo Šarloty (†21). Případem se začala zabývat policie, která k výslechu odvezla jejího přítele. Sousedé vypověděli, že z bytu se v noci ze čtvrtka na pátek ozýval křik a dokonce i volání o pomoc.

Záchranáři na sídliště vyjížděli v pátek 10. listopadu v brzkých ranních hodinách poté, co na tísňovou linku obdrželi oznámení o ženě v bezvědomí. „Na místo jsme vyslali posádku RZP. Záchranáři, bohužel, už jednadvacetileté ženě nedokázali pomoci a konstatovali exitus,“ uvedla pro slovenský deník Nový Čas mluvčí záchranářů Petra Klimešová. Na místo vyrazili i policisté, kteří se případem začali zabývat.

V bytě s jednadvacetiletou Šarlotou podle slovenské TV JOJ bydlel její přítel Daniel. Pětadvacetiletého muže měli policisté odvézt k výslechu. „Policie byla na místě, kde probíhaly počáteční úkony. Okolnosti a příčiny tragické události jsou ve stádiu vyšetřování a z uvedeného důvodu není možné prozatím poskytnout víc informací,“ řekla policejní mluvčí Ingrid Krajčíková.

Podle informací deníku Plus Jeden DEŇ se partneři často hádali a dokonce již několikrát předtím zasahovali policisté.  Daniel měl být problémový a fetovat.. „Děvče bylo prý ráno mrtvé v posteli. Její partner se měl ráno vzbudit a ona nedýchala. Měla jí téct krev z nosu a uší. Volal záchranku, ale bohužel, už bylo pozdě,“ uvedli sousedé.

Mladík měl údajně svou přítelkyni surově bít. „Byla jsem jednou přitom, jak Šarlotu brutálně zbil. Shodil ji ze schodů a utíkal před policisty. V ten den se rozešli a Šarlota se k němu opět vrátila, i když on zbil jejího otce i ji,“ uvedla na sociální síti jedna ze sousedek. Osudný večer se měl z bytu ozývat křik a volání o pomoc. „Slyšela jsem je hádat se nonstop,“ uvedla další sousedka s tím, že dokonce i ona sama volala policisty.

Video  Šarlotu (†21) našli mrtvou v bytě ve městě v Novém Městě nad Váhom.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Wells ( 12. listopadu 2023 16:10 )

Prečo není u té ci-kánské svatby otevřená diskuze.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání