Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mladá matka se nesrovnala s manželovou sebevraždou: Zabila dcerku Emmu (†1) a pak i sebe

Autor: štt - 
9. listopadu 2023
14:34

Malou obec Veľký Lom ležící v kopcích jižního Slovenka zasáhla tragická událost. Mladá matka Viktórie rozhodla skončit se svým životem a s sebou si vzala i roční dcerku Emmu. Několik měsíců psala na sociální síť dlouhé statusy, v nichž se svěřovala se svou těžkou životní situací. Nikdo jí ale nepomohl.

„Nebudu se radovat, dokud nepřijde den, kdy budeme opět spolu někde v ráji a já se budu moci znovu podívat do hypnotických hlubin tvých podmanivých zeleně zbarvených očí,“ stojí v jednom z příspěvků, které pravidelně sdílela na facebooku. Pohled, s nímž se znovu toužila setkat, patřil jejímu muži Radoslavovi, který si před několika měsíci vzal život.

Před rokem se páru narodila dcerka Emma. Její matka Viktórie mužovu ztrátu nesla velice špatně. „Hnusí se mi svět, protože musím žít bez tebe,“ naříkala mladá žena na internetu, jak upozornil deník Nový čas.

Video  Slovenští vyšetřovatelé řeší případ dvou tragických úmrtí na jihu země.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Znepokojivé jsou i další příspěvky, v nichž zoufalá žena odpočítává své poslední dny: „Kdysi jsi mi zpíval písničku o „dvaadvaceti dnech“. Ano, dní, ale číslo si nechám pro sebe... ale už to nebude dlouho trvat... tik tak.“

Viktóriiným osudným dne se stala středa 8. listopadu. Sousedé z obce Veľký Lom ji našli mrtvou ve stodole. Na stejném místě, kde si vzal život i její milovaný „Rado“. V domě pak bez známek života leželo dětské tělíčko.

Případ byl ihned předán krajské policii sídlící v Bánské Bystrici. Její mluvčí zatím odmítla novinářům z TV JOJ sdělit jakékoliv informace. Příčina úmrtí obou osob zatím nebyla zveřejněna.

Lethys Avaro ( 10. listopadu 2023 15:44 )

Pekna mozna, ale pokur mela v hlave na*rano a neumela nic jineho nez fnukat, tak asi to bylo proc se jeji partner zabil.
Chudak decko, to to odneslo uplne nevinne...

Jiří Zvěřina ( 10. listopadu 2023 01:51 )

Kdo ví, proč spáchal sebevraždu on... Aby to nebylo právě kvůli ní... Té holčičky je mi opravdu líto...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání