Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Novopečený táta zemřel na lovu: Zastřelil ho jeho vlastní pes!

Autor: rc, inf - 
28. listopadu 2022
21:32

Tragicky zemřel novopečený otec Ozgur Gevrekoglu z turecké provincie Samsun. Dvaatřicetiletý muž se vypravil na víkend na lov, ale domů se už nevrátil. Při zpáteční cestě mělo dojít k nešťastné nehodě. Zrovna ukládal nabitou brokovnici do auta, když do kufru skočil jeho pes a zavadil o spoušť! Svého páníčka zastřelil.

Na lovecké výpravy Ozgur Gevrekoglu vyjížděl opakovaně. Na svém profilu na sociální síti se často chlubil snímky z lovů, kam vyjížděl v doprovodu svých čtyřnohých miláčků. S jedním z nich vyrazil na loveckou výpravu i o víkendu.

V neděli se již vracel domů za svou rodinou. Balil si věci a do auta odložil nabitou brokovnici. V ten okamžik, ale do vozu skočil i jeho pes, který měl tlapkou stisknout spoušť! Vášnivý lovec padl k zemi. Podle informací britského deníku Daily Mail byl na místě mrtvý.

Tělo novopečeného tatínka převezli do nemocnice, kde by měla proběhnout pitva. Místní média uvádí, že před deseti dny se mu narodilo dítě. Na jeho profilu jsou snímky s několika psy a není jasné, který z nich ho doprovázel při víkendovém výletu. Vyšetřovatelé podle výše zmíněného deníku smrt muže vyšetřují, ale nic nenasvědčuje tomu, že by za jeho smrtí stála jiná osoba.

Video  Pražští kriminalisté řeší 3 úmrtí na cyklostezce mezi Letňany a Čakovicemi.  - Václav Burian
Video se připravuje ...

nemocna ( 30. listopadu 2022 15:10 )

Tak by měli dopadnout všichni lovci i myslivci

.tg.bb ( 29. listopadu 2022 23:46 )

Lovecká sezóna 5: Turecká mise

kdoasi ( 29. listopadu 2022 19:58 )

👍👍

kdoasi ( 29. listopadu 2022 19:58 )

To fakt ne🙈 Ale s čím kdo zachází, tím taky schází, jak praví pořekadlo. Evidentně dost pravdivé.

FANY ( 29. listopadu 2022 17:57 )

Páníček byl zřejmě idiot 👍

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání