Modelka Ivana Knollová často a ráda provokuje sexy outfity a smyslnými pózami. Milovnice sportu v minulosti nemohla chybět na MS ve fotbale v Brazílii ani ve Francii a ujít si nenechala ani to letošní v Kataru. Jaksi už jí ale nedošlo, že místní kultura je krapet jiná. 

Ivana totiž na stadionu Khalifa International Stadium „provokuje“ ve stylových minišatech nebo róbách s extrémními výstřihy, u vody pak neváhá navléct jen miniaturní bikiny. A zatímco turisté si pohled na vnadnou krásku pochvalují, mnozí místní jsou pěkně naštvaní. 

„Měla by ses naučit respektovat kulturu jiné země!“ vzkázala jí například jistá žena na instagramu, kde se Ivana pochlubila sexy fotkami z mistrovství. „Není to o tom, že by se mi nelíbila. Líbí se mi její křivky. Je to o respektu ke kultuře jiné země. Tak jednoduché to je,“ obula se do ní další. 

A zcela stejně to viděli i mnozí jiní. „Nevhodné. Respektuj kulturu země, ve které jsi... To je naprostý základ cestování,“ důrazně jí doporučil jistý diskutér. „To jako vážně? Neznáš pravidla oblékání v Kataru? Ostuda, kde je respekt?“ ptal se další. 

Není to ale zdaleka jen o kultuře. Katar má totiž, co se mravnosti týče, velmi striktní zákony. FIFA předem všechny návštěvníky důrazně upozornila, aby na stadion nevstupovali v příliš odhalujícím oblečení. Za porušení těchto pravidel hrozí Ivaně vedle zatčení i deportace ze země. 

Video
Video se připravuje ...

Jak fandili brazilští fanoušci v Kataru před zápasem se Srbskem iSport.tv

Fotogalerie
27 fotografií