Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tyto sexy krásky fandí fotbalu na MS v Kataru: Hvězdy OnlyFans dokonce nabízejí slevy!

  • Autor: jel - 
    27. 11. 2022
    05:00

    Mistrovství světa ve fotbale 2022 v Kataru je v plném proudu. Ač je kolem světového šampionátu obrovské množství kontroverzí, od špatné organizace po problematické narychlo stavěné stadiony, pro obrovské množství fanoušků jde o fotbalový svátek. Podporovat svoji zemi během mistrovství budou i sexy influencerky, zpěvačky a OnlyFans modelky. Podívejte se, které krásky fandí jakému státu.

  • 1.Velšanka slibuje slevy na svém OnlyFans

    Velšanka Alaw Haf slibuje slevy, pokud Wales postoupí ze skupiny Velšanka Alaw Haf slibuje slevy, pokud Wales postoupí ze skupiny | Instagram

    Fotbalisté Walesu v čele s Garethem Balem se kvalifikovali na Mistrovství světa poprvé po 64 letech. Šampionát v Kataru bude bedlivě sledovat i modelka z OnlyFans vystupující pod jménem Alwa Haf, která je velkou fanynkou právě velšské reprezentace. 

    Na jejím instagramovém profilu se to jen hemží sexy fotografiemi v dresech Walesu nebo s reprezentační šálou. Kráska se navíc rozhodla své fotbalové hrdiny namotivovat ještě více. 

    „Nemůžu se dočkat Mistrovství světa, pokud se Wales kvalifikuje ze skupiny, dám padesátiprocentní slevu na svůj Only Fans obsah,“ řekla pro Daily Star a dodala, že se těší, až své oblíbené hráče konečně uvidí hrát světový šampionát. 

    Video  Velšanka slibuje slevy na svém OnlyFans  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 2.Chorvatka Ivana vzbuzuje vášně nejenom svým tělem

    Chorvatská fanynka Ivana Knollová. Chorvatská fanynka Ivana Knollová. | Instagram: Knolldoll

    Chorvatská fanynka Ivana Knollová se stala internetovou senzací už na mistrovství světa v roce 2018. Vášně budí ale i v Kataru. A to nejen svými křivkami. Pořadatelskou zemi zpražila stížnostmi. Organizace je prý naprosto tristní. „Je mi líto všech fanoušků, kteří sem vážili cestu,“ nebrala si servítky kráska. 

    Stěžuje si především na to, že její doprovod neobdržel speciální personalizovaný dokument, který musí mít všichni účastníci a to i přesto, že má vstupenky. „Přitom jsme to měli mít vyřízené už dvacet dní,“ kroutila hlavou a šampionát nazvala cirkusem. 

    A co víc, její chorvatští miláčci v prvním zápase skupiny F jen remizovali s Marokem po velmi nepřesvědčivém výkonu. Věrnou fanynkou ale zůstává i dál. Těšit se může minimálně na zápas s Kanadou a Belgií. 

    Video  Chorvatská fanynka Ivana Knollová.  - Instagram: Knolldoll
    Video se připravuje ...

  • 3.Chorvatka Claudia oblékla mini bikiny

    Claudia Rivierová se vyfotila v drobných plavkách s motivem chorvatského reprezentačního dresu Claudia Rivierová se vyfotila v drobných plavkách s motivem chorvatského reprezentačního dresu | Instagram

    Chorvatská influencerka Claudia Rivierová je známá především svým neuvěřitelně velkým poprsím, o kterém tvrdí, že je stoprocentně přírodní.

    Na svém instagramu nedávno zveřejnila fotografii ve vrchním dílu plavek, který má shodný vzor s chorvatskými reprezentačními dresy. Plavky ani zdaleka nezakrývají její bujné poprsí. Claudia vyzvala k podpoře Chorvatska.

    „Mistrovství světa ve fotbale 2022 v Kataru právě začalo. Mohu vás motivovat k tomu, abyste fandili Chorvatsku? Nechte mě to zkusit,“ napsala k fotografii.

    Za snímek sklidila i kritiku, někteří uživatelé jí totiž napsali, ať se zkusí v takovémto oděvu objevit v Kataru a že skončí ve vězení. V Kataru totiž platí mnoho problematických zákonů, které se týkají oblékání, alkoholu i sexuality.

    Video  Claudia Rivierová  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 4.Argentinská zpěvačka vyrazila přímo do Kataru

    Argentinská zpěvačka Melisia vyrazila přímo do Kataru Argentinská zpěvačka Melisia vyrazila přímo do Kataru | Instagram

    Argentinský tým s hvězdným Lionelem Messim patří k největším favoritům letošního mistrovství. V úterý však nečekaně utrpěl zcela šokující porážku s outsiderem skupiny Saudskou Arábií. 

    Na tento zápas se osobně přijela podívat i nádherná argentinská hudebnice Melisia. Na svém instagramu zveřejnila mnoho fotografií přímo ze stadionu. Na fotkách pózuje v národním dresu a s argentinskou vlajkou. 

    Video  Argentinská zpěvačka Melisia.  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 5.Nejvíc sexy fanynka Anglie

    Grace Tealová sama sebe nazývá „nejvíc sexy fanynkou Anglie“ Grace Tealová sama sebe nazývá „nejvíc sexy fanynkou Anglie“ | Instagram

    Z úvodního výkonu svého týmu mohla mít radost britská modelka Grace Tealová. Ta sama sebe nazývá „nejvíc sexy fanynkou Anglie“. V minulosti několikrát nafotila lechtivé fotografie na podporu právě anglického fotbalového týmu. V roce 2020 sice řekla, že už si dá s takovými fotkami pohov, nakonec ale změnila názor a nafotila další. 

    „Náš tým letos vypadá opravdu silně, máme skvělou sestavu, ale já si všimla především Marcuse Rashforda. Vypadá totiž skvěle,“ komentovala modelka anglický tým s tím, že ji velice zaujal v první řadě pětadvacetiletý útočník Manchesteru United.

    Video  Grace Tealová sama sebe nazývá „nejvíc sexy fanynkou Anglie“  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 6.Brazilka šokovala! Fandí USA

    Iara Ferreirová slíbila sexy fotky zdarma za každou výhru USA v Kataru Iara Ferreirová slíbila sexy fotky zdarma za každou výhru USA v Kataru | Instagram

    Šok svým fanouškům připravila brazilská hvězda OnlyFans Iara Ferreirová. Přestože má Brazílie velice silný tým plný hvězd, jakými jsou například Neymar z francouzského PSG nebo Vinicius Jr. hrající za španělský Real Madrid, kráska bude fandit jiné zemi. 

    Na fotbalovém mistrovství podpoří prý USA. Navíc slíbila, že za každý zápas, který USA při šampionátu vyhrají, bude nějakou dobu její obsah na platformě OnlyFans zdarma. Fanoušci měli ale zatím smůlu, protože v úvodním zápasu USA remizovalo s Walesem. 

    Video  Iara Ferreirová slíbila sexy fotky zdarma za každou výhru USA v Kataru  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 7.Galerie:

mopsamanda ( 27. listopadu 2022 10:05 )

Já teda nevím co je na těchto bizárních pipinách hezkýho. Umělé zmalované husičky.

AliAlice ( 27. listopadu 2022 09:50 )

Uf,to mě vypadly oči...jeden neví,co je zadek,a co jsou prsa...

Zobrazit celou diskusi