Modelka Hana Vágnerová (27), krásná finalistka Miss Czech Republic pro rok 2018, se brzy stane vdanou paní! Krásnou novinku oznámila tato dvojnásobná maminka na instagramu, kde se pochlubila černobílým snímkem, na němž se líbá se svým partnerem, bývalým českým motocyklovým závodníkem Karlem Abrahamem. Fotku opatřila stručným popiskem: „Čas na něco speciálního!“

To by sice mohlo znamenat leccos, jenže jak si všichni mohli všimnout, na levé ruce se jí třpytí prstýnek, co je nepochybně zásnubní. Půvabná modelka a závodník, co naposledy jezdil s motocyklem Ducati za stáj Reale Avintia Racing (než v roce 2019 ukončil svou úspěšnou kariéru), tak sňatkem před Bohem a před úřady zpečetí svou lásku, z níž letos v lednu vzešla dvojčátka Julie a Karel.

Video
Video se připravuje ...

Miss 2004 Jana Doleželová: Byly zásnuby s miliardářem? Markéta Reinischová

Pod snímkem dvojice, co žije pohádkový život v Monaku, se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi. Všechno nejlepší do nového života jim přála například moderátorka Sandra Pospíšilová (36) či modelky Karolína Kopíncová (24), Denisa Spergerová (22), Veronika Kašáková (33) nebo třeba Nikol Švantnerová (30), co je teď aktuálně v jiném stavu. A my se k nim pochopitelně přidáváme!

Fotogalerie
55 fotografií