Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílené video: Řidič na Karlovarsku projel benzínkou a zdemoloval ji!

Autor: pma - 
28. listopadu 2022
11:17

Policie prosí veřejnost o pomoc při vyšetřování dopravní nehody z minulého týdne. Řidič osobního vozu zcela nepochopitelně projel budovou čerpací stanice, kterou poškodil. Pak z místa ujel, jako by se nic nestalo. Pokud máte o něm jakékoliv informace, obraťte se na linku 158.

Karlovarští policisté se od minulého týdne věnují dopravní nehodě, ke které došlo v ulici Pobřežní v centru města. 22. listopadu zhruba dvě hodiny po půlnoci, projížděl řidič osobního automobilu značky Mercedes-Benz  kolem čerpací stanice. Muž zřejmě nedodržel povolenou rychlost a narazil do konstrukce benzínové stanice, přičemž poškodil i vystavené zboží v regálech.

Video  Policie hledá řidiče, který v druhé polovině listopadu způsobil dopravní nehodu.  - Policie ČR - KŘP Karlovarského kraje
Video se připravuje ...

Řidič od nehody ujel

„Po této dopravní nehodě dosud nezjištěný řidič osobního automobilu z místa okamžitě odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě,“ uvedl ve zprávě tiskový mluvčí Jan Bílek. Ten také poprosil veřejnost, aby se na policii obrátili lidé, kteří mají o nehodě jakékoliv bližší informace.

Nikdo nebyl zraněn

„Policisté žádají svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo 974 366 408,“ požádal mluvčí. Štěstím zůstává, že se během nehody nikomu nic nestalo.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání