Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ženu (†65) našli doma v tratolišti krve: Roztrhala ji smečka psů

Autor: rc - 
8. října 2022
20:23

Tragicky zemřela Ann Dunnová z britského Liverpoolu. Pětašedesátiletá žena měla vyzvednout svého vnuka ve škole, ale neukázala se tam. Našli ji doma ležet v kaluži krve. Vyšlo najevo, že ji napadla smečka amerických buldoků.

K tragédii došlo v pondělí 3. října odpoledne. Podle informací britského deníku Metro se Ann Dunnová nedávno vrátila z dovolené, na níž byla se svou dcerou a osudného dne měla vyzvednout svého vnuka ve škole. Pětašedesátiletá žena, která pracovala jako uklízečka na místní univerzitě, se tam však neukázala. Učitelky proto kontaktovaly mámu chlapce, která si o ni začala dělat starost.

Vyšlo najevo, že Ann napadlo pět psů. Smečka amerických buldoků ji údajně měla následovat do domu, kde se před nimi chtěla ukrýt, a zaútočila na ni. Ženu našli v kaluži krve. Už jí nebylo pomoci, záchranáři museli konstatovat smrt. „Byla milující, zábavná, veselá žena. Nedávno byla na dovolené se svou dcerou. Když jsem to zjistila, byla jsem zdrcená. Nemohu večer spát,“ uvedla sousedka. „Vídala jsem ji chodit do práce, ať už bylo jakékoliv počasí, pršelo nebo svítilo sluníčko, šla pěšky,“ dodala.

Výše zmíněný deník navíc dodává, že k útoku nedošlo poprvé. Ann údajně napadli psi už v loňském srpnu. Tehdy neutrpěla vážná zranění. Není však jasné, zdali šlo o stejné psy. V souvislosti se smrtí ženy policisté zatkli jednatřicetiletého majitele psů. Psi byli utraceni.

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

Yarda ( 9. října 2022 08:52 )

Měli utratit i toho majitele.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání