Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Hanna (†23) z Bavorska slavila na diskotéce. O den později ji našli mrtvou v řece!

Autor: pma - 
7. října 2022
14:10

V pondělí odpoledne došlo v obci Kaltenbach v Bavorsku k děsivému nálezu. V řece Prien našel náhodný kolemjdoucí ženské tělo. To policie identifikovala jako třiadvacetiletou Hannu pocházející z města Aschau im Chiemgau.

Bavorskem otřásl počátkem týdne děsivý případ. Náhodný kolemjdoucí objevil v řece Prien mrtvolu. Po příjezdu na místo policie zjistila, že se jedná o třiadvacetiletou Hannu pocházející z malé obce Aschau im Chiemgau.

Německý deník Bild uvádí, že forenzní patologové během vyšetřování našli jasné známky toho, že na oběti se někdo dopustil vnějšího násilí. To podle deníku Süddeutsche Zeitung potvrdili i soudní lékaři, kteří prováděli nařízenou pitvu. Dívka tak zřejmě byla zavražděna.

Ještě večer před smrtí se mladá Němka pohybovala na diskotéce v klubu Eiskeller Aschau. Tam byla naposledy spatřena kolem půl třetí ráno, pak jako by se po ní slehla zem.

Podrobnosti k případu bavorská policie zatím sdělovat nechce. Občany informovala, že založila 40člennou speciální komisi nazvanou „Klub“. Ta bude prohledávat hlavně okolí řeky Prien a pátrat po tom, zda dívka odešla z klubu sama či v doprovodu další osoby.

Policie také vyzvala veřejnost, aby se na ni obrátili lidé, kteří v klubu Eiskeller v noci z neděle na pondělí pořizovali jakékoliv fotografie nebo videa. 

Video  Aby dívky nalákal do auta, předstíral zranění. Sériový vrah Ted Bundy byl ztělesněním bezcitného zla.  - Videohub
Odemknout video

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání