Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Karlu (†21) zastřelili u jejího domu: Chvíli před vraždou obdržela tajemný telefonát!

Autor: rc - 
1. října 2022
12:52

Vraždu veleúspěšné influencerky vyšetřuje mexická policie. Karlu Pardiniovou (†21) zastřelili před jejím domem ve městě Culiacán. Těsně předtím, než zazněly výstřely, obdržela podivný telefonát, v němž ji neznámý volající vyzýval, aby vyšla ven před dům. Jeho výzvy uposlechla, což ji stálo život.

Krásnou Karlu Pardiniovou na TikToku sledovalo víc než 90 tisíc lidí. Ve videích, která na sociální síti zveřejňovala takřka každý den, mluvila o módě a rovněž se zabývala tancem. Její fanoušci už ale další příspěvek od své oblíbené influencerky neuvidí. Karla byla zavražděna poblíž svého domu.

K vraždě došlo 20. září ve městě Culiacán v půl jedenácté večer. Těsně před vraždou prý Karla obdržela podivný telefonát. „Podle informací, které poskytla její matka, obdržela telefon, vyšla ven a tehdy došlo k útoku,“ uvedla prokurátorka státu Sinaloa Sara Bruna Quiñonezová. Jak uvádí New York Post, po telefonátu Karla vyšla ven a domů se už nevrátila. Na jejím těle bylo několik střelných zranění.

Zatím není jasné, kdo za útokem stojí, případem se stále zabývají vyšetřovatelé. Nicméně podle svědků se krátce před útokem v oblasti pohybovalo několik ozbrojených jedinců.

Video  Charles Manson a jeho sekta Rodina. Zvrhlé vraždy měly vyvolat rasovou válku  - Videohub
Video se připravuje ...

e.lesanova ( 1. října 2022 17:04 )

Problému sociálních sítí, kde se každý druhý vystavuje svlečený a předvádí své soukromí, by se mělo dávno věnovat více pozornosti a vychovávat i ve školách o škodlivosti, závislosti, psychických dopadech.. mnozí, kteří se takto dobrovolně dávají všanc sociálním sítím a dopadnou špatně, je jen důsledek jejich chování

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání