Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tragédie na dovolené na Ibize: Kráska (†24) se zřítila z hotelového balkonu

Autor: rc - 
27. září 2022
17:59

Z dovolené na Ibize se už domů k rodině nevrátí Robyn-Eve Mainesová. Čtyřiadvacetiletá turistka se zřítila z balkonu v letovisku San Antonio. Usměvavá kráska spadla z výšky téměř deseti metrů. Přivolaní záchranáři už mohli konstatovat pouze smrt. V době tragédie s ní byl prý její partner.

Robyn-Eve Mainesovou blízcí popisují jako ženu, která byla nejen pohledná, ale také milá. „Naše krásná čtyřiadvacetiletá dcera bohužel zemřela,“ potvrdila její smrt pro britský deník Daily Mail její máma Claire Mainesová s tím, že je celá rodina z tragické smrti ženy zdrcená.

Robyn-Eve se měla zřítit z výšky téměř deset metrů. Její bratr na sociální síti napsal: „Pro ty, kteří to ještě nevědí, jsem ztratil svou starší sestru Robyn-Eve Mainesovou,“ uvedl s tím, že bude navždy milovaná a nikdy na ni nezapomenou. Navíc dodal, že se jednalo o úžasnou osobu. „Naše srdce krvácí kvůli ztrátě někoho tak výjimečného,“ uzavřel.

Případem se zabývá policie. Přítel ženy policistům údajně řekl, že spadla z balkonu, který se nacházel ve druhém patře hotelu Rosamar. K tragédii došlo 25. září ráno. Hotel Rosamar je čtyřhvězdičkový hotel ležící na západě ostrova. Je určen pouze pro dospělé.

Video  Žena (41) si vyjela s kamarády na cyklovýlet, při sjezdu z Pradědu ale bourala.  - Horská záchranná služba ČR
Video se připravuje ...

e.lesanova ( 27. září 2022 19:18 )

"Krásky", které se vystavují svlečené na sociálních sítích se asi nemohou svým neblahým koncům moc divit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání