Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Turistku v hotelu v Řecku znásilnilo několik mužů: Žena popsala otřesné detaily!

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: rc - 
10. září 2022
07:40

Britskou turistku v oblíbeném dovolenkovém ráji mělo znásilnit několik mužů. Jednatřicetiletá žena šla s přáteli do klubu ve městě Faliraki na řeckém ostrově Rhodos. Tam se seznámili s turisty z Belgie a odešli s nimi do hotelového pokoje, kde k znásilnění mělo dojít. Turistka popsala, že poté, co její přátelé odešli pryč, ji skupinka odvedla do ložnice a hodila na postel.

Poté, co Britka hrůzný čin nahlásila na policii, na vyšetřovatele se obrátila podle informací dimokratiki.gr další oběť. Hromadné znásilnění Britka nahlásila 5. září v sedm hodin ráno na stanici ve městě Archangelos. Jednatřicetiletá žena uvedla, že se svými přáteli se odešla bavit do klubu ve Faliraki. Hodně popíjeli alkohol a večer probíhal dobře. Seznámila se tam se skupinkou 5 - 8 lidí, kteří je pozvali k sobě na hotel.

Turistka uvedla, že měla dobrovolný pohlavní styk s mužem, který vypadal jako Arab, ale mluvil francouzsky. Muž prý měl černé vlasy a plnovous. Ovšem posléze se vše mělo zvrtnout. Její kamarádi odešli a ona zůstala s muži sama. „Pojď, půjdeme všichni spolu do pokoje,“ měli ji údajně tahat do ložnice. „Nechci jít dovnitř, ale zůstat tu s tebou,“ měla říci muži, s nímž se předtím zapletla, ale ten ji nechal napospas ostatním.

Skupinka ji zavedla do ložnice a hodila na postel. Tam ji prý znásilnili. Když se jí podařilo dostat se ven, zavolala taxi a uvnitř kabelky našla tři nebo čtyři použité kondomy. Vyšetřovatelé zadrželi čtyři muže, kterým je 31, 31, 32 a 35 let - všichni mají belgické státní příslušenství.

V úterý 6. září se na policii na Rhodosu obrátila sedmnáctiletá Francouzka, která byla se svou sestrou v letovisku Ixia. Nicméně v pozdních večerních hodinách odjela se sestrou do Faliraki, kde se seznámily se skupinkou pětadvaceti lidí. Poznala tam i muže, s kterým tančila. Přemlouval ji, aby s ním šla na záchod. Poté, co odmítla, ji tam měl násilím zatáhnout a donutil ji k sexu. Policisté zadrželi třiadvacetiletého Iráčana, který ale obvinění odmítá.

Video  Kauza Cervanová: Znásilněná šesti muži, o její vraždě rozhodl los  - Videohub
Video se připravuje ...

sorgedoktor ( 10. září 2022 18:42 )

Ja se domnivam,ze dobrovolny sex */ navic v podnapilosti/ nelze zamenovat s tim, ze se na ni vystrida vice muzu aniz by chtela.Ja tdy zdurazneno ze snad melo jit o Turky zijici v Belgii.....

jdi-se-bodnout ( 10. září 2022 17:14 )

Jenže oni nezaplatili a tak to je znásilnění.

jdi-se-bodnout ( 10. září 2022 14:43 )

V tvém případě ano.

janamala ( 10. září 2022 14:27 )

Kdysi se mi líbil jeden šéf vinárny, kam jsem chodila. Ve finále jsme byli dlouho milenci. Opravdu by bylo normální, aby se na mě vystřídali všichni pinglové?

Vanility ( 10. září 2022 14:02 )

Vůbec nechci zlehčovat znásilnění, ale nějak nechápu, co asi tak čekala? V tomhle věku už by mohla mít mozek a umět ho použít...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání