Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lupič v domě přepadl a znásilnil dívku (18)?! Soudkyně hrála na jistotu

Autor: rix - 
22. srpna 2022
11:41

Jen těžko pochopitelným případem se zabývají slovenští policisté. Muž se měl vloupat do domu, kde k jeho překvapení spala osmnáctiletá dívka. Té prý vyhrožoval a pak ji znásilnil. Soud rozhodl, že na svobodu se jen tak nedostane. Minimálně na rozsudek si počká ve vazbě.

Lupič podle všeho vůbec neměl ponětí o tom, že v domě někdo spí. Když zjistil, jaká je realita, ihned toho prý využil. Nešťastnou osmnáctiletou dívku měl brutálně znásilnit. S nožem v ruce jí při tom prý hrozil smrtí. Žena mu ještě předtím vydala veškeré cennosti. To mu ale nestačilo. Násilníka naštěstí na útěku zachytily kamery a policisté si na něj rychle došlápli. 

Ve čtvrtek putoval před Okresní soud v Nitře. Je obviněn z ozbrojené loupeže, znásilnění a porušování domovní svobody. Do vazby se mu nechtělo, ale soudkyně rozhodla, že se na svobodu nedostane. Rozhodnutí není zatím pravomocné a případ poputuje ke krajskému soudu, informoval deník noviny.sk.

Děvče bude zřejmě mít doživotní psychické následky. „Teď hlavně potřebuje pokoj, bezpečí, podporu a blízkost lidí, kterým důvěřuje,“ vysvětlila psycholožka Martina Bočkayová. 

Video  Lupič měl znásilnit osmnáctiletou dívku.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

illenne ( 22. srpna 2022 17:38 )

bergen Souhlasím a je mi úplně jedno, jestli se jmenuje Demeter nebo Dvořák, ale že je hodně hloupý, to právě potvrdil. Měl by ho někdo pořádně zmydlit, aby už takové hlouposti ze své papuly nevypouštěl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání