Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bytař brutálně napadl spící dívku (18): Podezřelému ze znásilnění se ve vazbě nelíbí!

Autor: rix - 
1. září 2022
11:08

Devětadvacetiletý muž ze Slovenska se vloupal do domu, kde k jeho překvapení spala osmnáctiletá dívka. Namísto loupení jí vyhrožoval a poté znásilnil. Policisté si na něj došlápli a vzali ho do vazby. Údajný násilník proti rozhodnutí vehementně protestuje. Prý je nevinný a ve vazbě být nechce. 

O tom, že bude podezřelý stíhán ve vazbě, rozhodl před dvěma týdny okresní soud. To se muži ale vůbec nelíbilo, proti rozhodnutí se hned ohradil. Celá věc se dostala až ke krajskému soudu, který nakonec jeho vzetí do vazby potvrdil. „Zamítl stížnost obviněného,“ potvrdila mluvčí soudu Kristína Kralovičová. 

Když zloděje policisté eskortovali před okresní soud, tvrdil, že je nevinný. Obhajoval se tím, že byl k loupení přinucený, a proto prý nemůže nést vinu. I přesto se nakonec u okresního soudu ke všemu přiznal. Na soud si tak muž počká ve vazbě, informovala televize JOJ.

Děvče bude mít následky

Lupič podle všeho vůbec neměl ponětí o tom, že v domě v době loupeže někdo spí. Když zjistil, jaká je realita, zachoval se jako naprostá bestie. Místo okamžitého útěku nešťastnou osmnáctiletou dívku brutálně znásilnil. S nožem v ruce jí při tom hrozil smrtí. Dívka mu ještě předtím vydala veškeré cennosti. To mu ale nestačilo. 

Děvče bude zřejmě mít doživotní psychické následky. „Teď hlavně potřebuje pokoj, bezpečí, podporu a blízkost lidí, kterým důvěřuje,“ vysvětlila psycholožka Martina Bočkayová. 

Video  Údajnému násilníkovi se ve vazbě nelíbí.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání