Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nechutný Japonec vraždil malé dívky: Jejich mrtvoly znásilňoval a jedl!

Autor: rix - 
19. června 2022
13:04

Šílený zvrhlík Cutomu Mijazaki z Tokia patří mezi nejhorší japonské sériové vrahy. Při svém řádění zabil a znásilnil čtyři malé dívky. S jejich těly prováděl nepředstavitelné věci. Například mrtvolu nebohé Ajako Nomotoové znásilňoval do té doby, dokud se mu nezačala doslova rozkládat pod rukama. Když ho dopadli policisté, u soudu tvrdil, že vraždilo jen jeho alter ego. Na podivnou obhajobu ale soud nepřistoupil a nařídil Japonce oběsit. 

Mijazakiho dětství nepatřilo mezi ideální. Narodil se se vzácnou vadou, kvůli které měl zdeformovaná zápěstí. Jeho spolužáci ve škole se mu kvůli indispozici smáli a šikanovali ho. K tomu měl ještě Japonec trauma z toho, že má malý penis. Studium mu přesto šlo a toužil se stát učitelem angličtiny. 

Paradoxně se mu s koncem jeho učení ale známky neustále zhoršovaly. Nakonec situace dospěla do bodu, kdy Mijazakiho nevzali na prestižní univerzitu. Muž začal propadat depresím a začínal mít zvrácené choutky. Sbíral pornočasopisy, kterých měl doma okolo pěti tisíc. Jednou ho načapala jeho sestra, jak ji sleduje při sprchování. To vyústilo v konflikt, kdy Japonec napadl svou matku. 

Šílencovo opravdové řádění ale započalo v roce 1988. Jeho první obětí byla Mari Konnová, čtyřletá dívka, kterou unesl ve svém autě v Tokiu.  Odvezl ji do lesa na okraj města, ji brutálně uškrtil a sexuálně zneužil její mrtvé tělo. Jako „suvenýr“ si vzal domů její šaty. Po dvou dnech se ale na místo činu vrátil a nebohé dívce usekl ruce a nohy. Její rodině pak poslal dopis, ve kterém popisoval její utrpení.

Jeho další obětí byla sedmiletá Masami Jošizawová, které provedl úplně to samé, jako Konnové. Její znetvořené tělo pak pohodil vedle jejího. Krátce před Vánoci Mijazaki udeřil potřetí. Mladičkou Eriku Nambuovou odvezl na parkoviště, kde ji donutil svléknout a fotil si ji. Poté ji zabil a pohodil na parkovišti. 

Nejvíce šokujícím případem ale byla až jeho čtvrtá vražda. Stejně jako při minulém činu nalákal Ajako do svého auta. Dívku svlékl, vyfotil, zabil a odvezl si ji domů. Tam její tělo položil na postel. Nebohou Japonku pravidelně zneužíval do té doby, než se její tělo začalo rozkládat. Poté ji rozporcoval, torzo schoval na hřbitově, přičemž její ruce a nohy snědl. 

Když se zvrhlík pokusil unést další dívku, spadla klec. Přistihl ho její otec, který šílence napadl a zavolal policii. Kriminalisté Mijazakiho ihned zatkli. V jeho domě pak našli důkazy Japoncova řádění, včetně fotografií obětí. U soudu pak nekrofil tvrdil, že všechny vraždy spáchalo jeho alter ego, které nazval "Rat Man". Jak informoval deník Daily Star, s tím ale nepochodil. 17. června 2008 byl za své činy oběšen.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání