Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Stařenku (†70) udupal rozzuřený slon: Zvíře se vrátilo a na pohřbu napadlo její tělo!

Slon (ilustrační foto)
Slon (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
16. června 2022
11:04

Seniorka Maya Murmuová šla jen pro vodu. Domů se už ale sedmdesátiletá žena nevrátila. Napadl ji slon. Obří zvíře na ni několikrát duplo a žena byla převezena do nemocnice. Zraněním ale podlehla. Incident, který se stal v Indii, měl ale ještě nečekanou dohru poté, co se zvíře vrátilo na její pohřeb a napadlo její mrtvolu!

Ve východní části Indie ve vesnici Rajpal šla pro vodu Maya Murmuová. Sedmdesátileté seniorce ale zkřížil cestu slon, který na ni zaútočil. Podle informací britského deníku The Sun na ženu několikrát dupl. Maya utrpěla vážná zranění, ale byla ještě převezena do nemocnice. Tamní lékaři jí už ale nedokázali pomoci.

Rodina uspořádala tragicky zesnulé seniorce pohřeb. Ten skončil dramaticky ve chvíli, kdy se na něm objevilo obří zvíře! Slon tělo ženy shodil z pohřební hranice a zuřivě s ním házel sem a tam. Zvíře údajně uteklo z rezervace Dalma Wildlife Sanctuary v Džhárkhandu, který se nachází 199 kilometru od místa incidentu.

Jiný slon zase překazil svatbu, která se konala v indickém Uttarpradéši. Ženich Anand Tripathi přijel na zvířeti na veselku, ovšem ve chvíli, kdy začaly bouchat petardy, zvíře se splašilo a začalo zuřit. Zničilo údajně šest aut a výzdobu.

VIDEO: Podstatné úkony první pomoci

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání