Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hororová dovolená v Řecku: Turistku (31) na hotelu znásilnilo několik mužů!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
7. září 2022
18:26

Peklem si prošla na dovolené v Řecku jednatřicetiletá turistka z Británie. Žena byla s přáteli na ostrově Rhodos, kde se seznámila se skupinkou mužů z Belgie. Společně večer popíjeli, když nakonec odešla do jejich hotelového pokoje, kde ji údajně hromadně znásilnili!

Jednatřicetiletá Britka se obrátila na policii ve městě Archangelos na řeckém ostrově Rhodos 5. září ráno. Policistům řekla, že se stala obětí hromadného znásilnění. Podle webu Dimokratiki.gr mělo k činu dojít v hotelovém pokoji ve Faliraki.

Se skupinou mužů, jimž bylo mezi 30 a 35 lety, se seznámila v klubu, kde byla se svými přáteli. Skupinka se dobře bavila, a tak turisté posléze pokračovali v zábavě i na zmíněném hotelu. Ovšem tam se vše mělo zvrtnout.

Turistka s jedním z mužů měla dobrovolný pohlavní styk na balkoně i v hotelovém pokoji. Zatímco její přátelé odešli, na pokoji zůstala skupina pěti až osmi Belgičanů.

Následně ji měli hromadně znásilnit. Policisté se začali případem ihned zabývat a podle výše zmíněného webu se jim již podařilo zadržet čtyři pachatele, na které bylo podáno trestní oznámení.

Video  Jack Unterweger – syn prostitutky, celebrita i sériový vrah. Ženy ho milovaly, on je zabíjel.  - Videohub
Video se připravuje ...

hafblaf ( 11. září 2022 20:49 )

Násilníci jsou vlastně chudáci, neumí získat zájem druhého pohlaví, (popř. jsou vzhledově odpudiví). Sex musí být příjemný pro obě strany, jinak je to násilí úchyla.

Mirka Vránová ( 9. září 2022 13:31 )

Měla sex dobrovolne,ale je fakt,že odcházela z hotelu s pláčem,recepční se jí ptal,co se stalo a zda potřebuje pomoc,chtěla pouze zavolat taxi.Druha dívka na pokoji zůstala,recepční šel k pokoji a slyšel zvuky dobrovolneho sexu.Pokud by ke znásilnění došlo,přece by chtěla po recepcnim zavolat policii a nenechala by tam kamarádku.A znásilnění nahlásila až ráno???Fakt divné

Mirka Vránová ( 8. září 2022 16:20 )

Holky byly z jiného hotelu

Mirka Vránová ( 8. září 2022 16:19 )

Tak hlavně to bylo úplně jinak.Holky šly na pokoj dobro­volně,­prem­louva­ly recepčního,aby mohly ke klukům na pokoj.Existují kamerové záznamy a svědci,kteří viděli a slyšeli dobrovolnost v milování.

spania ( 8. září 2022 11:33 )

Nemělo by to být,ale některé ženy si o to vyloženě říkají.Co čekala...? Vzala si je na pokoj,s jedním si to hned rozdala a když ostatní viděli,že je s tím svolná,tak si to s ní chtěli rozdat taky.Její chyba.Brát si na pokoj cizí muže a hned mít s jedním z nich sex,takhle se slušná ženská nechová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání