Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Důmyslný kriminálník (18) se schoval policistům: Rozpáral plyšového medvěda a vlezl do něj jako do obleku!

Autor: VaB - 
14. srpna 2022
08:01

Osmnáctiletý Joshua Dobson se snažil před policisty ukrýt uvnitř obrovského plyšového medvěda. Policisté si ale všimli, že plyšák „dýchá“, a schovaného mladíka našli. Pátrali po něm kvůli krádeži auta a ujetí od čerpací stanice bez placení.

Mladý anglický kriminálník Joshua Dobson v květnu v Rochdale nedaleko Manchesteru ukradl auto a ujel od čerpací stanice bez placení. Policisté ho proto měli asi měsíc v hledáčku. Výtečník se jim dlouho dokázal schovávat, než ho konečně dopadli. Okolnosti zásahu byly značně kuriózní.

Když si policisté pro Joshuu přišli, v rychlosti ho napadlo schovat se do obrovského plyšového medvěda. Mladík plyšáka rozpáral a vlezl si do něj jako do obleku. Policisté byli chvíli v pasti, nevěděli, kde by se mladík mohl nacházet. Když v tom si všimli, že se plyšový medvěd rytmicky pohybuje, jako kdyby dýchal. 

Vzápětí zjistili, že nejde o obživlou hračku jako ve známém filmu Příběh hraček, ale o schovaného kriminálníka. Joshua si ve vězení odpyká devět měsíců.

Bizarní příběh pobavil i uživatele na sociálních sítích. „Vsadím se, že tomu ani policisté nemohli uvěřit, když ho našli,“ popsal jeden z nich.

Video  Devítiletá Anička Janatková. Okolnosti její vraždy zůstávají neobjasněny  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání