Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tereza H. se s chutí vrací do života: Odtajnila fotky i detaily z kriminálu

Autor: pma - 
29. června 2022
17:00

V pakistánské věznici strávila Tereza H. (26) kvůli heroinu nalezenému v kufru čtyři roky. Letos se konečně vrátila do rodné země a schovala se před světem. Koncem června ale otočila a otevřela se veřejnosti, když si založila nový instagramový účet. Na něm se snaží fanouškům přiblížit, jak strávila roky ve vězení. Pochlubila se i fotkami z výletů, které podnikla v Pákistánu po propuštění z vězení.

V listopadu loňského roku byla Tereza H. po čtyřech letech propuštěna z pákistánské basy a v dubnu se konečně mohla vrátit do Česka. Sama pobyt za mřížemi označuje jako „cestu smrti“. Po návratu do Čech se stranila zájmu veřejnosti, to se ale změnilo během minulého týdne, kdy pro magazín Reportér popsala, jak náročný život za mřížemi byl. Navíc si v pondělí založila účet na Instagramu, kde svým stále narůstajícím sledujícím ukazuje dosud nezveřejněné fotky.

„Ta Jižní Morava je jistě krásná zem, osázená vinohradem!“ napsala Tereza ke snímku, na kterém stojí v poli a nasává atmosféru míst, o kterých za mřížemi jen tiše snila. Mimo českých scenérií se na sociálních sítích pochlubila i fotkami z výletu po Pákistánu. Uchvátily ji hlavně hory. „Na první pohled Buchlovské hory, ale zdání klame. Tohle byl asi ten nejkrásnější pocit. Měla jsem celu 3x4 metry a najednou toto – svoboda, příroda, nádech a výdech,“ doplnila Tereza.

Usnout se samopalem? V Pákistánu běžnost!

Mimo hor ale českým sledujícím přiblížila i pákistánské zvyklosti. „Na fotce za mnou stojí securiťák a má v ruce zbraň. To je v Pákistánu úplně normální. Nejlepší je, když borec usne na židli, samopal v ruce a vy se bojíte projít kolem,“ uvedla bývalá vězeňkyně.

Tereza se ovšem pochlubila i poměrně osobními věcmi – deníčky, které si v base psala. „Deníčky byly taková moje zábava. Lepila jsem si do nich dopisy, fotky, psala seznamy knih, které jsem přečetla,“ komentovala snímky růžových sešitů Tereza. A svěřila se, že pobyt za mřížemi pro ni jako milovnici vepřového masa byl poměrně krušný. „Měla jsem úchylku na vystřihování a lepení jídla z časopisů, nad kterýma jsem po večerech slintala. Čtyři roky bez vepřového není žádná sranda,“ doplnila bývalá vězeňkyně.

Předběhne Tereza H. Jiřího Kajínka

Zavzpomínala i na Vánoce. Ty v posledních letech trávila v pákistánské base, nikdy ale nezapomněla poslat rodině alespoň malé dárečky. „Každé Vánoce v base jsem domů posílala vlastnoručně vyrobené dárky. Různá přání, napsané knihy, srdíčka na pověšení nebo šperkovnice vyrobené z krabiček od ubrousků,“ popsala. První „opravdové“ Vánoce oslavila s rodiči před pár dny. Na fotografii Tereza sedí u rozsvíceného stromečku, u kterého hoří svíčka a nechybí samozřejmě tašky s dárky.

Tereza také oznámila, že má aktuálně stabilní práci a nehodlá ze sebe dělat na internetu celebritu. Počet jejích sledujících a podporovatelů ale každým dnem stoupá. Je tak možné, že se Tereza překoná i zřejmě nejznámějšího bývalého vězně Jiřího Kajínka. Toho na sociální síti instagram sleduje přes 30 tisíc lidí a na jeho kanále na YouTube je to přes 50 tisíc fanoušků.

Video  Konečný verdikt pro Terezu H.! Decastelo prý randí a manžel se zasnoubil před rozvodem?  - Bára Horáková
Video se připravuje ...

beda88 ( 1. července 2022 00:51 )

si myslím, že jsme národ dementů. je mi to líto. vloni na poli bilboard, že na Domažlicku přijede na pouť Kájínek. tady kravka ze sebe dělá celebritu, že dělá v nějaké putyce, ale nechce reklamu. nedávno chcíplej 6-ti násobný vrah Roubal, co mu takhle postavit pomník? a co ti "slavní" Mašínové, jak bojovali statečně pro ČR. podřízli účetního z fabriky, ukradli mu prachy pro dělníky a peníze utratili za motorku a koženou bundu!!! za to jim dáváme metály? je mi nás líto.

kdoasi ( 1. července 2022 00:22 )

Kdyby přišla včas do Lidlu pro banány, mohla mafii vrátit těch 9 kilo i s ourokama.

kdoasi ( 1. července 2022 00:20 )

To je fakt. Stačí mrknout do Lidlu😆

kdoasi ( 1. července 2022 00:18 )

My ji rádi necháme na pokoji. A na oplátku ať nechá ona nás. Bojím se otevřít konzervu, aby se z ní na mně vtíravě nežulila tahle šlápota a dealerka. Když zaleze do díry, nikdo už po ní ani neštěkne. Ale to by asi bylo to poslední, co by Téra chtěla, že? Btw.prej má job v "pohostinství". To by mě zajímalo, jestli třeba tancuje u tyče. Já myslím, že si spíš mastí kapsu na bulváru. Její ručičky rozhodně nikdy makat nebudou, ta se pro práci nenarodila. Max.pro práci vleže.

kdoasi ( 1. července 2022 00:08 )

😆😆

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání