Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rvačka v Jablonci nad Nisou skončila tragicky: Jeden z mužů v nemocnici zemřel

Policie (ilustrační foto).
Policie (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
12. května 2022
08:31

Jablonečtí kriminalisté prošetřují úmrtí devětatřicetiletého muže, který měl v noci na čtvrtek v Jablonci nad Nisou konflikt s dvacetiletým mladíkem. Starší muž při incidentu utrpěl zranění a po převozu do liberecké nemocnice zemřel.

Kriminalisté případ vyšetřují pro podezření ze spáchání zvlášť závažného činu násilného charakteru. Na webu policie o tom informovala regionální mluvčí Dagmar Sochorová.

Policie se o incidentu dozvěděla dnes po 2:30 od krajské zdravotnické záchranné služby, jejíž posádka ke zraněnému muži do Liberecké ulice vyjela. „Na základě prvotního šetření bylo zjištěno, že před jedním z domů v uvedené ulici se dva muži ve věku 20 a 39 let vzájemně nejprve slovně a poté i fyzicky napadali. Při tomto incidentu starší muž utrpěl zranění, se kterým byl převezen do liberecké nemocnice, kde následně zemřel,“ uvedla Sochorová.

K určení příčiny jeho smrti byla nařízena soudní pitva. Dvacetiletého muže policisté zadrželi. „S ohledem na probíhající úkony trestního řízení nebudeme k případu nyní sdělovat detailnější informace,“ dodala policejní mluvčí.

gogo56 ( 12. května 2022 10:25 )

nechápu proč jsou články polovičaté!! přitom kdo z bílých nosí u sebe nůž . jediné etnikum to používá běžně, ale jinak o tom ani slovo !!!přestaňte fabulovat ,lhát, rádoby novináři!! kde žijme , v romském státě na Ukrajině copak lidé nesmí vědět pravdu !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání