Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

U Loučné pod Desnou zemřel mladý muž (†24): Ležel na silnici, přejelo ho auto

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
24. dubna 2022
14:54

Čtyřiadvacetiletý muž zemřel v neděli časně ráno po střetu s osobním autem v Loučné nad Desnou na Šumpersku. Muž v době střetu ležel na silnici. U řidiče vozidla byl alkohol vyloučen, okolnosti tragické nehody se stále vyšetřují. V Olomouckém kraji jde podle informací ČTK tento měsíc již o třetí úmrtí při dopravní nehodě.

Nehoda se stala před 04:00 v části Filipová. „Podle dosavadního šetření jel dvaadvacetiletý řidič vozidla Škoda Octavia od obce Velké Losiny a na přímém úseku komunikace přehlédl ve stejném směru ležícího čtyřiadvacetiletého chodce, který po nehodě na místě utrpěl smrtelné zranění,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Tragickou nehodu naposledy tento měsíc vyšetřovali policisté předminulý víkend na Přerovsku, kde zemřel senior po nehodě skútru na cyklostezce Bečva mezi obcemi Henčlov a Troubky. Dohromady by mělo jít letos podle informací ČTK již o sedm tragických nehod. Loni v Olomouckém kraji zemřelo kvůli nehodám 42 lidí. Proti předchozímu roku to bylo o 19 obětí více, v celostátním srovnání šlo o nejvyšší nárůst. V souvislosti s tragickými statistikami pořádá policie v kraji bezpečnostní akce.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání