Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mladý řidič (22) u Pacova na letišti zkoušel smyky: Srazil tři přihlížející!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: HZS Ústeckého kraje )
Aktualizováno -
12. prosince 2021
15:09
Autor: ČTK, VaB - 
12. prosince 2021
12:14

Řidič osobáku u Pacova zkoušel driftovat na sněhu. Srazil ale tři lidi, kteří jeho počínání sledovali, v autě se pak zranil čtvrtý člověk. Naštěstí jde jen o lehká zranění, policie nehodu vyšetřuje. Řidič byl opilý. 

Při nehodě automobilu u Pacova na Pelhřimovsku v neděli odpoledne utrpěli zranění čtyři lidé. Havárie se stala v místě, které je využívané jako vzletová plocha pro menší letadla, když řidič zkoušel na sněhu dělat smyky. ČTK to řekla policejní mluvčí z Vysočiny Dana Čírtková. Následná kontrola u řidiče zjistila 1,28 promile alkoholu v dechu.

Podle Čírtkové s dvaadvacetiletým řidičem byl ve vozidle Škoda Octavia na zadním sedadle jeden spolujezdec. „Další tři osoby manévrům přihlížely venku na ploše. Řidič vozidla úmyslně uváděl vozidlo do smyku a narazil na letištní ploše do tři přihlížejících osob. Tyto osoby utrpěly lehké zranění. Lehké zranění utrpěl i spolujezdec ve vozidle," řekla Čírtková.

Dodala, že policie prověřuje další okolnosti události.. „Podrobnější průběh celé události teprve zjišťujeme,“ uvedla Čírtková.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání