Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Zápasník MMA (27) kvůli očkování zavraždil lékaře: Při večeři ho ubodal zvířecí kostí!

Autor: rc - 
17. listopadu 2021
20:41

Malebný ostrov Guam v Tichém oceánu šokoval čin bojovníka MMA. Akmal Khozhiev (27) se tam během večeře pohádal s lékařem kvůli rozdílným názorům na očkování proti covidu-19. Sportovec bohužel u slov nezůstal, oponenta fyzicky napadl a zabil!

Spor ohledně očkování skončil krveprolitím na ostrově Guam, který leží v Tichém oceánu. Radiolog Miran Ribati, mezi místními velice populární, usedl ke stolu s Akmalem Khozhievem, rodákem z Uzbekistánu. Sedmadvacetiletý táta od rodiny vystudoval univerzitu civilního letectví v Petrohradě a pracoval jako trenér v posilovně.

Z posilovny ho ale vyhodili, jelikož měl údajně ohrožovat klienty. Khozhiev byl podle informací britského deníku The Sun odpíračem očkování, a dokonce si říkal „neočkovaný zabiják.“ Khozhiev s Ribatim večeřel, když při jídle přišlo na téma očkování proti covidu-19. Zápasník MMA měl vzít kost, která zůstala po jídle, a začal jí doktora dusit. Následně ho s ní začal bodat.

Khozhieva od krvácejícího doktora se údajně snažila odtrhnout sestra a matka. Na místo vyrazila policie. „Pane, to jsem já, to jsem já. Já ho zabil,“ křičel prý na policisty, když ho zatýkali. Napadeného lékaře už jen strážci zákona našli v kaluži krve. Otec od rodiny byl již obviněn.

VIDEO: Jaká je šance nakazit se covidem, i když jste očkovaní   

Omasta ( 18. listopadu 2021 00:41 )

Však já si rád hraju na vymaštěnce. Nesmírně mě to baví.

padrino ( 17. listopadu 2021 23:52 )

A co že zápasníci MMA bejvaj tak opálení?

Omasta ( 17. listopadu 2021 22:37 )

Doktoři bývají často neuctiví a povýšení. To asi zažil každý z nás. Doufejme, že mu dají nižší trest. Když je napadení z omluvitelné pohnutky, jakože byl uražen doktorem, tak se dává poloviční sazba.

fico ( 17. listopadu 2021 21:31 )

Mozek ve svalech, běžné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání