Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Tony z Vyvolených skončil v base! Sám se přihlásil policii

Autor: ran - 
11. listopadu 2021
14:14

Anton Ferleťják jde na 15 let do basy za to, že se podílel na ozbrojené loupeži. Byl rok na útěku, nakonec se ale na policii sám přihlásil. Takzvanou vilu v reality show Vyvolení, kde v roce 2005 soutěžil 99 dní pod přísným dohledem kamer, tak vyměnil za skutečné vězení. 

Slovák Anton Ferleťják (49) se v roce 2005 na 99 dní zúčastnil reality show Vyvolení, kde byl známý svojí osvalenou postavou a častými konflikty s ostatními soutěžícími. V roce 2018 se dostal do popředí médií znovu, když byl obviněn a později i odsouzen za účast na ozbrojené loupeži. 

Od roku 2020 byl ale na útěku, nastoupit na 15 let do vězní se mu totiž ani trochu nechtělo. Když na něj ale byl vydán evropský zatykač, v listopadu 2021 se nakonec sám přihlásil na policii. Na krku má navíc i další obvinění.

Anton ovšem v rámci své rodiny není jediným potížistou se zákonem. Jak napsal Nový Čas, problémy se zákonem má i jeho mladší bratr Miloš, který se objevil pro změnu v reality show Farma. Je obžalovaný, čeká ve vazbě na soud.

Anton, přezdívaný Tony, je odsouzený za to, že v roce 2008 se zločineckou skupinou zvanou 3H (Hipp, Hatina a Halás) nafingoval zásah jednotky zakuklenců u podnikatele ve slovenské Rabči. Když mu pohrozili samopaly, odevzdal jim podnikatel 4 miliony tehdejších slovenských korun, uvedl web televize JOJ noviny.sk.

Ačkoli bývalý soutěžící z Vyvolených před soudem popíral vinu, seč mohl, a bránil se, že k loupeži neměl důvod, protože si pět měsíců předtím poctivou prací přišel na 65 milionů korun, neuspěl. Proti rozsudku, který ho poslal na 15 let za mříže, se odvolal, spravedlnosti ale nakonec neunikl.

Video  Tony z VyVolených jde na 15 let za mříže.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání