Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pátrání po chlapcích skončilo tragicky: Martin (†16) s Romanem (†16) jsou mrtví

Pátrání po chlapcích skončilo tragicky, rodiny pláčou: Martin s Romanem jsou mrtví.
Pátrání po chlapcích skončilo tragicky, rodiny pláčou: Martin s Romanem jsou mrtví.  (Autor: Policie)
Aktualizováno -
16. září 2021
13:23
Autor: rix - 
15. září 2021
11:24

Nejhorším možným způsobem skončilo pátrání po dvou šestnáctiletých chlapcích na Slovensku. Po čtyřech dnech policie našla oba dva bohužel bez známek života. Rodiny obou nešťastníků jsou zdrcené. Doufaly, že se jejich hoši vrátí v pořádku domů.

„Oba nezvěstné šestnáctileté chlapce, po kterých včera pátrali členové Pohotovostního pátracího týmu, se dnes v ranních hodinách podařilo najít v areálu družstva, bohužel ale bez známek života. Případem se zabývá policie. Dotčeným rodinám tímto vyjadřujeme hlubokou upřímnou soustrast a přejeme hodně sil.“ uvedl pátrací tým pro Plusku.

Kluci byli nezvěstní už od soboty. Do pátrací akce se zapojily nejen záchranné složky, ale i laická veřejnost. Osud obou hochů nebyl nikomu lhostejný. O to větší rána přišla se čtvrteční zprávou pátracího týmu. Rodiče už Romana ani Martina nikdy živé nespatří. 

Jak dříve uvedl portál Noviny.sk, drama nastalo, když se oba mladí chlapci nevrátili v sobotu večer z chaty v Závažnej Porube. „Byli na takové oslavě u Liptovského Mikuláše, předevčírem se oddělili a nevrátili se domů,“ vysvětlil situaci okolo zmizení hochů Jakub Filipko z horské záchranné služby Nízké Tatry. 

Rodiny obou nezvěstných nejprve pátraly na vlastní pěst, ale po chvíli museli zalarmovat další pomoc. Do akce se tak pustili policisté, hasiči a horští záchranáři se psy. 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání