Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mladou ženu (†21) z Českokrumlovska měl utopit přítel ve vaně: Blízcí za ni uspořádali vzpomínkovou akci

(ilustrační foto) Ženu (†21) z Českokrumlovska měl ve vaně utopit její přítel. Blízcí za ni pořádají vzpomínkovou akci.
(ilustrační foto) Ženu (†21) z Českokrumlovska měl ve vaně utopit její přítel. Blízcí za ni pořádají vzpomínkovou akci.  (Autor: facebook, archiv)
Autor: rc - 
29. října 2021
14:15

Tragickou smrtí zemřela mladá žena (†21) z Českokrumlovska. Podle policie ji ve vaně utopil  její přítel (36), který měl posléze svůj čin maskovat tak, jako by spáchala sebevraždu. Případem se zabývají kriminalisté. Smrt krásné ženy šokovala všechny, kteří ji znali, a proto se její blízcí rozhodli uctít její památku zapálením svíčky.

Mladá, teprve jedenadvacetiletá žena z Českokrumlovska měla celý život před sebou. Její život však podle policie násilně ukončil její přítel. „Ze středy na čtvrtek předminulý týden v místě bydliště, v okrese Český Krumlov, po hádce o možné nevěře, šestatřicetiletý muž utopil ve vaně svoji jednadvacetiletou přítelkyni,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner s tím, že muž měl pak strážcům zákona tvrdit, že jeho přítelkyně spáchala sebevraždu.

Mluvčí dodal, že policistům se nakonec podařilo nashromáždit důkazy, které tuto verzi událostí vyvrátily. Muž byl již obviněn z vraždy a hrozí mu až osmnáct let za mřížemi. I když ale bude odsouzen, život to zpět nevrátí. To si obzvláště bolestně uvědomují ti, kdo mladou ženu znali.

Jak uvedl Deník, dívka měla žít ve Vyšším Vrodu a blízcí oběti se rozhodli se s dívkou symbolicky rozloučit  a uctít její památku tím, že za ni v úterý ráno zapálili svíčku. „Já dávám veřejně vědět všem, kteří se s ní chtěli rozloučit. Zapal jí svíčku taky a mysli na ni,“ stálo ve výzvě na Facebooku.

Ženu (†21) z Českokrumlovska měl ve vaně utopit její přítel. Blízcí za ni pořádají vzpomínkovou akci. Ženu (†21) z Českokrumlovska měl ve vaně utopit její přítel. Blízcí za ni pořádají vzpomínkovou akci. | facebook

VIDEO:Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání