Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ženu (†35) a tři děti zavraždili na přespávačce: Zdrcení pozůstalí se loučili naposled

Autor: rc - 
23. října 2021
21:31

Celé město se sešlo, aby se rozloučilo s tragicky zesnulou Terri Harrisovou, která zemřela v anglickém městě Killarmarsh. Máma byla zavražděna spolu se svými dětmi Johnem Paulem Bennettem (†13), dcerou Lacey Bennettovou (†11) a její nejlepší kamarádkou Connie Gentovou (†11), která v jejich domě přespávala. Rakev s pětatřicetiletou ženou táhli dva bělouši.

Naprosté ticho nastalo ve městě Killamarsh poblíž Sheffieldu. Rodina, přátelé a známí se sešli u místního kostela St. Giles, aby uctili památku Terri Harrisové. Tragicky zesnulá máma dvou dětí zemřela 19. září ve svém domě, kde byla spolu se svýma dvěma dětmi Johnem Paulem a Lacey. Onen večer u nich přespávala i Laceyina nejlepší kamarádka Connie. Všichni se stáli oběťmi krutého zločinu.

Čeká na soud

Podle informací deníku Derbyshire jejich těla našli policisté. Terri s dětmi původně bydlela ve městě Woodhouse, nicméně se přistěhovala do Killamarsh, což se jí stalo osudným. Vraždy měl spáchat její přítel Damien Bendall, jehož policie již obvinila a před soudem by měl stanout v březnu.

Dojemná slova na rozloučenou

„Každý, kdo znal Connie, věděl, jak úžasná je,“ uvedla v slzách její máma Kerry Sheltonová s tím, že žena měla výjimečnou představivost. „Prozářila každý pokoj, do něhož vešla, a znamenala něco pro každého, s nímž se setkala. Connie měla schopnost každého rozesmát,“ dodala.

Rodiče Terri Angela Smithová a Lawrence Harris svou dceru popsali jako dobrou dceru a úžasnou mámu. „Ode dne narození byla naší princeznou a zůstane jí až do okamžiku, kdy nám byla krutě sebraná. Byla úžasná máma, její děti byly pro ni celý svět,“ popsali dojatě svou dceru.

Připomněli její tým

Rakev se zesnulou mámou přivezl ke kostelu bílý kočár tažený dvěma bělouši. Na rakvi byly položeny košíky s květinami a byla pokryta vlajkou v barvách fotbalového týmu West Ham United, jemuž fandila. U rakve se nacházel věnec, jenž zdobil nápis „dcera“. U kostelních dveří nechyběly balónky v modré a růžové barvě. „Moje milovaná kamarádko Terri, budu střežit naše společné vzpomínky. Ať ty i tvoje děti odpočíváte v pokoji,“ stálo na vzkazu, který byl vložen mezi květinami. Podle informací britského deníku Daily Mail se do kostela dostali jen nejbližší přátelé a rodina. Ovšem smuteční obřad mohli poslouchat i lidé stojící před kostelem.

VIDEO: Rudý rozparovač. Netvor Čikatilo má na svědomí přes 50 žen a dětí, části jejich těl zohavoval i jedl   

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání