Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr přišel při drsné nehodě na D5 o obě nohy: Hledá svědka, který by mohl usvědčit viníka

Autor: jel - 
19. října 2021
18:06

V listopadu 2019 došlo k otřesné dopravní nehodě na dálnici D5 ve směru na Beroun. Petr při ní přišel o obě nohy. Soud ale nedopadl podle Petrových představ, ten, kdo za ni podle něj může, nejspíš unikne trestu, a tak nyní na sociálních sítích hledá důležitého svědka, který by mu mohl pomoci.

„Hledá se řidič, který si pamatuje nehodu (nebo dokonce natočil a uchoval záznam z nehody), která se zde stala 17. 11. 2019 cca ve 20:30,“ uvedl na facebooku Petrův kamarád.

Blesk tehdy o nehodě informoval. V osudný den se na dálnici srazilo auto a nákladní vůz. Řidič osobáku měl zezadu narazit do jedoucího kamionu. Při havárii přišel o nohu. Svědkům se však podařilo dostat ho za svodidla, on se však k autu vrátil a v ten moment do něj narazil další řidič. Tak přišel i o druhou nohu. 

„Řidič se zatím z neznámých příčin ještě před příjezdem složek integrovaného záchranného systému rozhodl opustit místo za dálničními svodidly a přešel ke svému havarovanému automobilu,“ popsala tehdy policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Podle kamaráda šel Petr k soudu jako poškozený, ale nepochodil. „Obhajoba viníka to celé postavila na naprosto neuvěřitelných výpovědích, které si protiřečily a neměly hlavu ani patu,“ napsal. Na sociálních sítích proto nyní hledá další svědky, nejlépe takové, kteří by mohli mít z celého incidentu záznam.

Video  Strážník vjel v Ostravě se zapnutým majákem do křižovatky a srazil se s jiným autem.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání