Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hromadná nehoda zablokovala D1: Srazilo se tam devět aut!

Autor: ČTK - 
17. října 2021
11:07

Po ranní hromadné nehodě devíti vozidel na D1 na 144. kilometru je dálnice opět plně průjezdná. Dálnice by zcela uzavřena přibližně dvě hodiny. Pět lidí při havárii utrpělo lehčí zranění. Informovala o tom policejní mluvčí z Vysočiny Jana Kroutilová a mluvčí záchranné služby Petr Janáček.

Kroutilová dodala, že nehoda se stala kolem 08:30. Dálnice byla ve směru na Prahu zcela uzavřena do 10:30, následně byl průjezdný jeden pruh a před 11:00 je provoz opět plně obnoven.

"U řidičů, kteří k místu přijíždějí, je ale nutné, aby počítali s rozjíždějící se kolonou vozidel a svoji jízdu této situaci přizpůsobili," uvedla Kroutilová. Policisté vyšetřují příčinu havárie. "Na místo události byly vyslány pozemní posádky z Třebíče a Velké Bíteše a vrtulník letecké záchranné služby z Jihlavy. V péči našich zdravotníků skončilo celkem pět osob se zraněním lehčího charakteru. Jednoho pacienta jsme vrtulníkem transportovali do nemocnice v Jihlavě a čtyři osoby byly pozemní cestou převezeny na urgentní příjem nemocnice Třebíč," uvedl mluvčí záchranné služby na Vysočině Petr Janáček.

VIDEO: Luxusní auto za miliony narazilo na dálnici D1 do svodidel

Video  Luxusní auto za miliony narazilo na dálnici D1 do svodidel  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

offline ( 17. října 2021 12:27 )

To zas bude na áčkách nával...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání