Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Luxusní bourák za miliony boural na dálnici D1: Řídil ho šéf Sin Cars?!

Aktualizováno -
15. října 2021
00:43
Autor: jel - 
14. října 2021
22:51

Ve čtvrtek kolem osmé hodiny večer došlo na dálnici D1 k dopravní nehodě. Havárie se stala nedaleko obce Mirošovice ve směru na Prahu. Sportovní automobil za miliony, SIN R1, narazil do svodidel. Vůz údajně řídil sám majitel automobilky Sin Cars - Rosen Daskalov.

„Krátce po osmé hodině nám byla oznámena nehoda vozu, která se stala na 21. km dálnice D1 ve směru na Prahu,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Richterová. Řidič podle informací Blesku nejprve narazil do svodidel po levé straně dálnice, nárazem se automobil roztočil a naboural do svodidel i na pravé straně. 

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Luxusní vůz bulharské značky SIN Cars, jehož cena se pohybuje okolo 4,5 milionu korun, ale skončil částečně zničený. Odnesla to především jeho zadní část.

„Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní,“ dodala Richterová s tím, že příčinou havárie se nadále zabývají. Podle informací Blesku navíc za volantem nabouraného auta seděl majitel a ředitel automobilky SIN Cars.

Dálnice D1 byla v daném úseku nějakou dobu průjezdná pouze levým jízdním pruhem, nicméně kolem desáté hodiny mělo dojít k obnovení provozu v obou jízdních pruzích.

Video  Na dálnici D1 havarovalo luxusní auto.  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

krapotkin ( 15. října 2021 07:16 )

Dost blbej nápad vyrazit s takovýmhle žihadlem na oraniště, zvané honosně česká dálnice jenom proto, aby byli řidiči okrádáni o dálniční poplatky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání